Roblox Fly Race Nieuwe Codes (Februari 2023)

Roblox Fly Race Thumbnail
Roblox Fly Race Thumbnail

Roblox Fly Race is een nieuw Roblox spel dat de spanning van het racen combineert met het plezier van het verzamelen van huisdieren. Het spel is perfect voor spelers die genieten van idle games waarin ze vooruitgang kunnen boeken in het spel zonder actief te spelen. Roblox Fly Race is een idle race en huisdier collectie spel dat een unieke spelervaring voor spelers biedt.

Het idle aspect van Roblox Fly Race voegt een andere dimensie toe aan het spel. Spelers kunnen vooruitgang boeken in het spel, zelfs als ze niet actief aan het spelen zijn. Het spel blijft huisdieren en beloningen voor de speler verzamelen, waardoor ze verder komen in het spel zonder veel moeite te doen.

Het aspect van het verzamelen van huisdieren in Roblox Fly Race is ook uniek. Spelers kunnen verschillende soorten huisdieren verzamelen, waaronder vlinders, bijen, lieveheersbeestjes, en meer. Deze huisdieren kunnen verschillende voordelen bieden tijdens de race, zoals snelheidsverhogingen. Spelers kunnen ook hun huisdieren in level verhogen, waardoor ze krachtiger en effectiever worden tijdens de race.

Een andere spannende functie van Roblox Fly Race is de mogelijkheid om de avatar van de speler aan te passen. Spelers kunnen verschillende items kopen, zoals hoeden en vleugels, om hun avatar te personaliseren en te onderscheiden van andere spelers. Het spel heeft ook een leaderboard dat de top spelers toont, het toevoegen van een competitief aspect aan het spel.

CODES FEBRUARI 2023

  • Happy2023 – Gebruik deze code voor een gratis prijs! (NET NIEUW)
  • 5K FOLLOWERS—Gebruik deze code om 1 miljoen trofeeën te krijgen.
  • Twitter 4K— Gebruik deze code om 1 miljoen trofeeën te krijgen.
  • FROSTED—Gebruik deze code om je vliegsnelheid te verhogen met 10.000 km/u.

Codes activeren:

In Roblox Fly Race kunnen de codes geactiveerd worden door op het Twitter icoontje te klikken aan de linkerkant van het scherm.

Op de onderstaande plaatjes worden de schermen weergeven waarin de codes ingevuld kunnen worden: