Nieuwste Leaks van grote LEGO Fortnite update

LEGO Fortnite heeft de gamewereld veroverd en combineert de opwinding van Fortnite’s Battle Royale gameplay met die vanLEGO. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat veel spelers weer begonnen zijn met spelen. Op Twitter heeft een bekende leaker genaamd @HappyPower al laten weten wat er gaat komen in de volgende update van LEGO fortnite:

Aankomende Handelaar NPC’s: Een Nieuwe Manier om te Handelen

De nieuwste lekken wijzen op de introductie van Handelaar NPC’s in LEGO Fortnite, wat een nieuwe dimensie aan de gameplay geeft. Deze personages, genaamd Wolf, Vos en Wasbeer, zullen verschillende items en bronnen aanbieden voor handel, hoewel het valutasysteem nog een mysterie blijft.

Zipline Paal: Snel en Efficiënt Reizen

Een gelekte functie die veel opwinding genereert, is de Zipline Paal. Geïnspireerd door de verplaatsingsmechanismen in Death Stranding, zal deze functie spelers in staat stellen om snel door de LEGO Fortnite wereld te navigeren, wat beweging en strategie verbetert.

Katapult Wapen: Nieuw Tactisch Voordeel

Bereid je voor op een tactische upgrade met de introductie van het Katapult wapen. Deze gelekte toevoeging laat spelers katapulten bouwen en gebruiken voor aanvallen op lange afstand, wat een nieuwe laag toevoegt aan gevechten en strategie.

Het Essentiële Kompas: Navigatiegemak

Navigatie wordt intuïtiever met de opname van een maakbaar Kompas. Dit hulpmiddel belooft kaartnavigatie te vereenvoudigen, in het bijzonder voor nieuwkomers tot survival games.

Piratenkanon: Van Battle Royale naar LEGO

Een knipoog naar het originele Fortnite Battle Royale, het Piratenkanon, zou op weg zijn naar LEGO Fortnite. Deze functie zal unieke gameplaymogelijkheden bieden, inclusief vliegafstanden en het lanceren van projectielen.

Nieuwe Mobs: Een Rijkere Wereld

Het verwachte uitbreiden van het ecosysteem van het spel met de introductie van diverse dieren en vijanden, waaronder beren, vleermuizen, adelaars en meer, heeft als doel om de in-game omgeving te verrijken en nieuwe uitdagingen te bieden.

LEGO Fortnite x Ninjago: Een Veelbelovende Crossover

Spannend genoeg suggereren lekken een crossover tussen LEGO Fortnite en Ninjago, met nieuwe vijanden, gebouwen en mogelijk skins.

De combinatie van creatief bouwen en intense survival gameplay heeft van LEGO Fortnite al een opvallende titel gemaakt. Met deze gelekte updates staat het spel op het punt om zelfs een nog leukere ervaring te bieden.