Grootste garage in GTA gratis voor GTA Plus-abonnees (50 Auto’s!)

GTA 5 Penthouse gameplay

Rockstar Games heeft aangekondigd dat GTA Online-spelers met een abonnement op GTA Plus de nieuwe garage met 50 auto’s gratis krijgen. Met deze nieuwe functie kunnen spelers tot 50 voertuigen op één locatie opslaan en aanpassen, zodat ze meer ruimte hebben om hun favoriete auto’s te verzamelen en in stijl uit te stallen.

De nieuwe garage voor 50 auto’s is een belangrijke toevoeging aan het spel, want het verdubbelt de hoeveelheid ruimte die voorheen beschikbaar was in de standaardgarages voor 10 auto’s. Dit betekent dat spelers niet langer hoeven te kiezen tussen hun favoriete voertuigen of zich zorgen hoeven te maken dat ze ruimte tekort komen om nieuwe voertuigen op te slaan.

GTA Plus-abonnement

Om in aanmerking te komen voor de gratis garage voor 50 auto’s moeten spelers een actief GTA Plus-abonnement hebben, een premiumservice die exclusieve voordelen biedt zoals kortingen in de game, bonusbeloningen en toegang tot speciale content. Spelers die nog geen abonnement op GTA Plus hebben, kunnen een abonnement kopen in de winkel van het spel of op de website om van deze voordelen te profiteren.

Eenmaal geabonneerd kunnen spelers toegang krijgen tot de nieuwe garage voor 50 auto’s door een van hun bestaande garages of eigendommen te bezoeken en de optie om te upgraden te selecteren. De upgrade is gratis beschikbaar voor alle GTA Plus-abonnees en breidt hun garage direct uit tot de nieuwe grootte.

Naast de extra opslagruimte biedt de nieuwe garage voor 50 auto’s ook een aantal aanpassingsmogelijkheden, zodat spelers hun garage uniek en persoonlijk kunnen maken. Van verlichting en vloeren tot muurbekleding en decoratie, spelers kunnen een garage creëren die hun stijl en smaak weerspiegelt.

Dus, als je een GTA Online-speler bent die graag auto’s verzamelt en ze naar eigen smaak aanpast, dan is een abonnement op GTA Plus een uitstekende investering. Niet alleen krijg je dan gratis toegang tot de nieuwe garage met 50 auto’s, maar je profiteert ook van een reeks andere voordelen die je spelervaring zullen verbeteren.