Nieuwe wagens in de GTA Online Update: Mercenaries

Naarmate de zomerhitte toeneemt, spicet Rockstar Games de zaken op met hun grote jaarlijkse zomerupdate, genaamd Los Santos Mercenaries. In deze update krijgen spelers de kans om zich aan te sluiten bij de Los Santos Angels in hun strijd tegen Merryweather. Laten we eens kijken naar het nieuwe wagenpark dat debuteert in deze hoogwaardige update.

Nieuwe vliegtuigen in de Mercenaries update

In overeenstemming met het thema van luchtgevechten, rolt de Los Santos Mercenaries update twee ultramoderne vliegtuigen uit:

  1. F-160 Raiju: Deze dominante straaljager heeft een stevig prijskaartje van $6,855,000. De ongeëvenaarde kracht en snelheid rechtvaardigen echter de kosten. Voor de meer budgetbewuste spelers biedt het voltooien van de “On Parade” missie toegang tot de F-160 tegen een verlaagde handelsprijs van $5,141,250.
f-160 raiju straaljager
  1. Streamer216: De Streamer216, een wendbaarder en goedkoper alternatief voor $2,238,000, biedt indrukwekkende snelheid. Het is een uitstekende keuze voor spelers die de lucht boven Los Santos willen beheersen zonder een gat in hun portemonnee te slaan.

Auto’s in de Los Santos Mercenaries update

De update levert ook een parade van strakke grondvoertuigen op die zeker de aandacht zullen trekken in de straten van Los Santos:

  1. Grotti Itali GTO Stinger: Deze luxe rit, exclusief voor Legendary Motorsports en met een prijskaartje van $2,380,000, is sterk beïnvloed door de ontwerpen van Ferrari en Maserati, perfect voor spelers die een statement willen maken.
grotti italo gto stinger gta update
  1. Maibatsu MonstroCiti: Verkrijgbaar bij Southern San Andreas Super Autos voor $1,485,000, belooft de MonstroCiti een solide aanvulling te zijn op elke garage. En voor GTA+ Abonnees is dit prachtige voertuig absoluut gratis te grijpen.
maibatsu monstrociti gta update
  1. Vapid Clique Wagon: Nog een nieuw gezicht bij Southern San Andreas Super Autos, de Clique Wagon komt met een prijskaartje van $1,205,000.
  2. Declasse Walton L35: Voor de koele prijs van $1,670,000 kunnen spelers wegrijden in deze stijlvolle nieuwe aanvulling.
  3. Vapid Ratel: Voor degenen die de robuuste aantrekkingskracht van terreinwagens prefereren, wacht de Ratel, geprijsd op $1,873,000, bij Southern San Andreas Super Autos.

De Los Santos Mercenaries update breidt echt het assortiment voertuigen uit, met een mix van lucht- en grondopties die passen bij elke speelstijl. Of het nu gaat om het zweven in de F-160 Raiju of het beheersen van de straten in de Grotti Itali GTO Stinger, spelers kunnen nu de missies van de huurlingen in stijl aanpakken.