Top 5 snelste auto’s in GTA Online in Maart 2023

fastest cars gta thumbnail

GTA Online is een spel waarin spelers de spanning van het autoracen op hoge snelheid kunnen ervaren. Met een breed scala aan auto’s en motors om uit te kiezen, kan het een uitdaging zijn om te weten welke auto’s de beste prestaties leveren. Vanaf maart 2023 is de Benefactor BR8 Open Wheel Racer de snelste auto in GTA Online, met de Progen Emerus op de tweede plaats.

Lijst met snelste auto’s

snelste auto gta online 2023 (benefactor br8)
 1. Benefactor BR8 Open Wheel Racer
  De Benefactor BR8 Open Wheel Racer is de snelste auto in GTA Online, met een topsnelheid van 225 km/u. Deze auto is speciaal ontworpen voor races en is geoptimaliseerd voor circuitprestaties. Het strakke en aerodynamische ontwerp, samen met de uitstekende besturing en acceleratie, maakt het een ideale keuze voor competitieve races.
 2. Progen Emerus
  De Progen Emerus is de op één na snelste auto in GTA Online, met een topsnelheid van 217 km/u. Deze auto heeft een laag profiel en een scherp, futuristisch design, samen met een uitzonderlijke besturing en acceleratie, waardoor het een populaire keuze is voor racen en free-roaming.
 3. Ocelot Pariah
  De Ocelot Pariah is de op twee na snelste auto in GTA Online, met een topsnelheid van 218 km/u. Deze auto is al lange tijd favoriet bij de fans en biedt een uitzonderlijke acceleratie en besturing, waardoor het een populaire keuze is voor zowel racen als free-roamen.
 4. Grotti Itali RSX
  De Grotti Itali RSX is een andere uitstekende racewagen in GTA Online, met een topsnelheid van 217 km/u. Deze auto heeft een gestroomlijnd en stijlvol design, en biedt een uitstekende besturing en acceleratie, waardoor het een populaire keuze is voor zowel casual als competitieve races.
 5. Pfister 811
  De Pfister 811 is de vijfde snelste auto in GTA Online, met een topsnelheid van 212 km/u. Deze auto heeft een unieke en agressieve styling, en is uitgerust met uitzonderlijke rijeigenschappen en acceleratie, waardoor het een populaire keuze is voor racen en cruisen.

Conclusie top 5

De Benefactor BR8 Open Wheel Racer is vanaf maart 2023 de snelste auto in GTA Online, met een topsnelheid van 225 km/u, gevolgd door de Progen Emerus met een topsnelheid van 217 km/u. Deze auto’s zijn allebei uitstekende keuzes voor competitieve races of om met hoge snelheid door de stad te cruisen. Andere auto’s in het spel, waaronder de Ocelot Pariah, Grotti Itali RSX en Pfister 811, bieden echter ook uitzonderlijke prestaties, en ze zijn het overwegen waard voor spelers die een auto willen met hoge snelheid en uitstekende rijeigenschappen.