Hoeveel kost een Roos op TikTok?

TikTok is heel populair geworden omdat het leuk en creatief is. Mensen kunnen er video’s maken en met anderen delen. Je kunt ook live gaan en met je volgers praten. Tijdens zo’n live kun je cadeautjes krijgen van kijkers. Een van die cadeautjes is een roos. Het is een simpel maar lief gebaar. Maar wat kost zo’n roos eigenlijk in eurocent? We gaan het hebben over hoeveel een roos waard is op TikTok.

Wat is een TikTok Roos?

Een TikTok roos is een virtueel cadeau dat kijkers kunnen sturen naar hun favoriete makers tijdens live streams. Het is een kleine maar betekenisvolle manier om waardering te tonen voor de gedeelde content. Direct beschikbaar binnen de app, kunnen deze cadeaus worden gekocht met TikTok munten, de virtuele valuta van de app, die op hun beurt kunnen worden gekocht met echt geld.

De Kosten van een Roos

hoeveel is een roos waard tiktok

Om de kosten van een roos op TikTok te begrijpen, kijken we eerst naar het proces van het kopen van TikTok munten. Bijvoorbeeld, het kopen van 65 TikTok munten kost 0,99 USD, wat ongeveer 0,89 euro is. Vanuit dit kunnen we de kosten per munt en dus de kosten van het sturen van een enkele roos berekenen.

De berekening is als volgt:

  • 65 TikTok munten voor 0,99 USD (ongeveer 0,89 euro).
  • De kosten per munt in euro’s = 0,89 euro / 65 munten = ongeveer 0,0137 euro per munt.
  • Dus, de kosten van één TikTok munt (en één roos) in eurocent is ongeveer 1,37 eurocent.

Dit betekent dat het sturen van een roos ongeveer 1,37 eurocent kost, waardoor het een van de meest toegankelijke manieren is om steun te tonen aan makers op TikTok.

De Werkelijke Waarde van TikTok Cadeaus

Door de omzetting van echt geld naar virtuele valuta te begrijpen, wordt de tastbare waarde van virtuele gebaren zoals het sturen van een roos, die ongeveer 1,37 eurocent kost, belicht.

Hoe Je Diamanten Kunt Inwisselen

Wanneer je cadeautjes ontvangt, worden deze automatisch omgezet in Diamanten op je profiel. Je kunt deze Diamanten dan als echt geld inwisselen zodra je genoeg hebt verzameld:

  • Het minimum opnamebedrag is $100 (ongeveer 2.000 Diamanten).
  • Het maximum opnamebedrag is $1.000 (ongeveer 20.000 Diamanten).

Een Diamant is ongeveer $0.05 USD waard, maar zoals vermeld op de ondersteuningspagina van TikTok, hebben Diamanten geen geldwaarde “tenzij en totdat ze worden ingewisseld.”