FIFA 23 Liga Portugal Team of the Season Bekendgemaakt

fifa 23 team of the season liga portugal thumbnail

EA Sports heeft weer eens de fans van FIFA verrast met hun nieuwste bekendmaking van het FIFA 23 Team van het Seizoen (TOTS) voor de Liga Portugal. Dit team, vol met top talent en spelers met hoge ratings, biedt een mix van sterke verdediging en sterke aanvallers.

lijst team of the season portugal fifa 23

Pedro Goncalves – 94

Misschien wel de grootste verrassing van allemaal, Pedro Goncalves heeft een super score van 94 waardoor hij een van de beste spelers in FIFA 23 is. De Portugese aanvallende middenvelder heeft een top seizoen gehad. Zijn snelheid, sterke dribbel en goed schot hebben hem deze hoge score gegeven. Hij zal een goede toevoeging zijn voor elk FIFA Ultimate Team (FUT).

Mehdi Taremi – 93

Taremi is een van de beste spitsen in de competitie geworden, met heel veel goals dit seizoen. De Iraanse spits heeft een score van 93, dat zijn sterke prestaties voor zijn club laat zien. Met zijn sterke afwerking en goede kopspel, zal Taremi een probleem zijn voor elke verdediging in FIFA 23.

Joao Mario – 92

Bekend voor zijn creatieve spel in het middenveld, het was bijna zeker dat Joao Mario in het TOTS zou komen. Zijn score van 92 laat zien hoe belangrijk hij is geweest dit seizoen met het maken van doelpunten en het opzetten van aanvallen.

Alex Grimaldo – 92

De positie van linksback is gedomineerd door Alex Grimaldo. Zijn score van 92 laat zien hoe goed hij heeft gespeeld in verdediging en met zijn snelle aanvallen.

Gonçalo Ramos – 91

De jonge Portugese spits, Gonçalo Ramos, heeft een score van 91 gekregen na een sterk seizoen. Hij is perfect voor spelers die houden van snel en sterk aanvalsspel.

Nicolas Otamendi – 91

Met zijn ervaring en betrouwbaarheid heeft Nicolas Otamendi een goede score van 91 gekregen. Hij is een sterke verdediger die goed is in tackelen en koppen.

Ricardo Horta – 90

Ricardo Horta heeft laten zien hoe belangrijk hij is aan de zijkant en heeft een score van 90 gekregen. Hij is een nachtmerrie voor de tegenstander met zijn snelheid en sterke voorzetten.

Diogo Costa – 89

Als laatste, de man tussen de palen, Diogo Costa, heeft een score van 89 gekregen. Zijn reddingen en goede spelverdeling hebben hem een plek in het Team van het Seizoen opgeleverd.

Het Team van het Seizoen van de Liga Portugal voor FIFA 23 is een sterk team vol met spelers die hun stempel hebben gedrukt in een van de beste competities van Europa. Het zal spannend zijn om te zien hoe deze spelers het doen in de virtuele wereld van FIFA 23.