Vrouwen en mannen in hetzelfde team FIFA 23 Update

groot plaatje mannen en vrouwen in 1 team fifa 23

EA Sports FC, de nieuwe versie van de FIFA-spelserie die jullie allemaal zo leuk vinden, schrijft geschiedenis. Voor de allereerste keer kun je met zowel jongens- als meisjesvoetballers in hetzelfde team spelen. Ja, je leest het goed!

Nu zijn ze met EA Sports FC alle regels aan het breken. Meestal, in sportgames, zijn jongens- en meisjesspelers altijd gescheiden. Maar in dit spel mixen ze het allemaal!

Vroeger was het idee dat jongens en meisjes samen in een videogame speelden iets waar mensen over praatten. Nu gebeurt het echt! De Ultimate Team-modus, het deel van het spel waar je je droomteam kunt creëren, zal nu zowel jongens- als meisjesprofessionele voetballers bevatten.

mannen en vrouwen in 1 team fifa 23 sam kerr

Voetbal is een spel dat iedereen kan genieten, en meisjesvoetbal is recentelijk super populair geworden. EA Sports zag dit en zorgde ervoor dat het in hun spellen was opgenomen. Ze hebben zelfs een meisje, Sam Kerr, op de cover van FIFA 23 gezet met een jongen, Kylian Mbappe.

mannen en vrouwen in 1 team mbappe fifa 23

En nu gaan ze met EA Sports FC nog een stap verder. Je kunt een team creëren met je favoriete spelers, of ze nu jongens of meisjes zijn. Stel je voor, vrouwelijke voetbalsterren als Sam Kerr en Alexia Putellas die spelen naast mannelijke voetbalsterren als Kylian Mbappe en Vinicius Junior!