Top Vijf nieuwe Mods voor Sims 4 in 2023

Welkom in de wereld van The Sims 4, waar je met mods je spel leuker maakt. Deze mods voegen nieuwe dingen toe en maken het leven van je Sims echter. Of je nu een beginner of een ervaren speler bent, met deze top 5 mods wordt jouw Sims-ervaring nog beter.

5. Sneller Eten en Drinken door Bynicol

The Sims 4 Sneller Eten en Drinken

sneller eten en drinken sims 4

De mod “Sneller Eten en Drinken” van Bynicol is erg handig. Het zorgt ervoor dat Sims sneller eten en drinken, omdat het onnodige animaties weghaalt. Dit is een kleine verandering, maar het maakt je spel veel sneller. Belangrijk voor zowel nieuwe als ervaren spelers.

4. Carrière Overhaul Suite door Kuttoe

The Sims 4 Carrière Overhaul Suite

betere carrieres sims 4

Voor een realistischer en uitdagender werkervaring is de “Carrière Overhaul Suite” van Kuttoe perfect. Deze mod maakt werken in het spel interessanter en moeilijker. Je Sims moeten nu meer kunnen en harder werken om hogerop te komen. Deze mod verandert niet alleen de banen, maar maakt de hele werkervaring van je Sims veel beter.

3. PlantSim Levens door SrslySim

SrslySim’s PlantSim Levens

plantmensen sims 4

“PlantSim Levens” van SrslySim is een superleuke mod voor fans van PlantSims. Je Sims kunnen nu altijd PlantSims blijven en hebben speciale acties zoals ‘Klagen Over Bladluizen’ en ‘Een Natuurwandeling Maken’. Deze mod heeft ook nieuwe etenswaren, drankjes en aanpassingen in Create-A-Sim (CAS), zodat je helemaal op kan gaan in het PlantSim leven.

2. MC Command Center door Deaderpool

MC Command Center

command center sims 4

Het MC Command Center van Deaderpool is een van de meest uitgebreide mods. Deze mod geeft je controle over veel verschillende dingen in het spel, van het beheren van de bevolking tot het aanpassen van niet-speelbare personages. Deze mod voegt ook verhaalontwikkeling toe, waardoor Sims die je niet speelt toch trouwen of kinderen krijgen. Met heel veel functies en extra modules is er voor iedereen wel iets in deze mod.

1. Betekenisvolle Verhalen door RoBurky

The Sims 4 Betekenisvolle Verhalen

betere emoties sims 4

De beste mod is “Betekenisvolle Verhalen” van RoBurky. Deze mod verandert hoe Sims emoties en stemmingen ervaren en maakt ze menselijker. Sims veranderen niet meer zo snel van emotie en stemmingen zijn onvoorspelbaarder en blijven langer. Voor spelers die een uitdagender emotiesysteem willen, is deze mod perfect.

Conclusie

Deze top 5 mods brengen elk iets unieks en spannends naar jouw Sims-wereld. Ze maken het spel dieper, realistischer en vooral leuker. Probeer ze uit en ontdek zelf hoe ze jouw Sims-avonturen kunnen verrijken. Veel Sim-plezier!