5 Tips Om een Sims 4 Bouwmeester Te Worden

Bouwen in Sims 4 is een mooie manier om je creativiteit te laten zien door allerlei gebouwen en openbare plekken te ontwerpen. Met zoveel opties om uit te kiezen, ben je alleen beperkt door je eigen fantasie.

Maar wist je dat er bepaalde trucjes zijn die je Sims 4-creaties van gewoon naar geweldig kunnen tillen? Deze tips kunnen van alles zijn, van het veranderen van je dak tot het ontgrendelen van honderden nieuwe items. In dit artikel geven we je vijf handige tips die je Sims 4 bouwvaardigheden naar een hoger niveau tillen. Laten we aan de slag gaan!

5. Laat je keuken stralen!

sims 4 5 tips om een betere bouwer te worden keuken

Allereerst laten we het hebben over het hart van je Sim’s huis – de keuken. Wanneer je normaal gesproken een aanrecht in de keuken plaatst, beslist het spel welke je nodig hebt. Deze handige functie, genaamd “automatische aanrecht plaatsing,” heeft echter een nadeel: het verbergt een aantal van de echt leuke opties.

Om deze verborgen lekkernijen te bereiken, schakel je eenvoudig deze functie uit door op de tandwielsymbolen naast elke kast in de catalogus te klikken. Voila! Je hebt nu een hele reeks coole kasten om uit te kiezen, inclusief eindstukken en unieke bovenkasten met allerlei items op de planken. Tijd om je keuken te laten schitteren!

4. Verwelkom ze met een veranda!

sims 4 5 tips om een betere bouwer te worden veranda

Vervolgens verschuiven we de focus naar de buitenkant van je huis, met name de ingang. Een geweldige manier om het op te vrolijken is door een veranda toe te voegen. Hier is hoe je het kunt doen: Maak een kleine kamer aan de voorkant van je huis. Ga vervolgens naar het bouwmenu, selecteer spandrels, houd shift ingedrukt en klik op de muren van je kleine kamer. Zo, je hebt een veranda! Top het af met je favoriete dakontwerp, en misschien zelfs pilaren toevoegen voor dat grandioze entree-effect.

3. Doe het dak goed!

sims 4 5 tips om een betere bouwer te worden complex dak

Daken kunnen vrij gecompliceerd lijken, maar met een beetje inzicht kunnen ze het uiterlijk van je huis echt verbeteren. Wanneer je je huis ontwerpt, hou dan in gedachten hoe het dak erin zal passen. Als je ziet dat delen van het dak ongemakkelijk uitsteken, gebruik dan de diagonale pijlen om de lengte van je dakranden aan te passen. In een mum van tijd ben je een dakexpert!

2. Innoveer je binnenruimtes!

Laten we teruggaan naar binnen. Kamers hoeven niet altijd standaard vierkant of rechthoekig te zijn. Waarom voeg je niet een twist toe en probeer je een split-level huis? Hier is het plan: Bouw een kamer op een fundering en verdeel het met een muur. Gebruik vervolgens de hamer tool om de fundering aan één kant eruit te halen en de scheidingswand te verwijderen. Nu heb je een kamer met twee verschillende niveaus! Het is modern, het is cool. Vergeet niet een vloer toe te voegen waar je de fundering hebt verwijderd om je dak terug te krijgen.

5 tips om een beter bouwer te worden sims 4 binnenruimte

1. Creëer een zonnig paradijs met een zonnedak!

En nu, voor de top tip – laten we weer spelen met je dak. Deze keer gaan we een zonnedak maken. Gebruik het half-zadeldak en verdeel het in drie delen. Krimp het middelste gedeelte en voeg een ander stuk dak toe aan het einde. Het middelste gedeelte kan dan worden veranderd in een helder dak. En daar heb je het – een prachtig zonnedak dat meer licht in het huis van je Sim brengt.

sims 4 5 tips om een betere bouwer te worden sun roof

Onthoud, een meesterbouwer worden in The Sims 4 gaat helemaal over experimenteren en plezier hebben. Blijf nieuwe dingen proberen en vooral, geniet van het proces. Veel plezier met het bouwen in Sims 4!