Hoe verkoop je huizen in GTA 5 Online uitgelegd

gta 5 online eigendommen verkopen

In GTA Online kunnen spelers investeren in verschillende eigendommen, zoals luxe appartementen en handige garages. Deze eigendommen zijn niet alleen een teken van rijkdom maar bieden ook voordelen en mogelijkheden om geld te verdienen in het spel. Naarmate spelers verder komen, willen ze misschien naar een nieuwe plek verhuizen of wat bezittingen verkopen om andere dingen te financieren. Deze gids helpt je om je vastgoedportfolio in GTA Online makkelijker te beheren, met een focus op hoe je je eigendommen effectief kunt “verkopen”.

Kun je eigendommen direct verkopen in GTA Online?

Je kunt in GTA Online eigendommen niet direct verkopen, maar je kunt ze wel ruilen om een deel van het geld terug te krijgen. Als je een nieuw eigendom koopt en ervoor kiest om een bestaand te ruilen, kun je een deel van je geld terugkrijgen. Wanneer je een garage of een appartement vervangt, krijg je ook geld terug, gebaseerd op het verschil in waarde tussen de oude en nieuwe eigendommen. Dit helpt je om je investeringen beter te beheren.

Stappen om eigendommen te ruilen in GTA Online

appartement verkopen gta 5 online

Je oude thuis ruilen voor een nieuwe

Als je wilt verhuizen of je huidige eigendom wilt verkopen, volg dan deze stappen:

  1. Open je in-game telefoon: Dit is hoe je toegang krijgt tot het internet binnen GTA Online.
  2. Ga naar de ‘Internet’ app: Hier vind je verschillende websites, waaronder die voor vastgoed.
  3. Bezoek ‘Dynasty 8‘ Vastgoed: Hier staan alle eigendommen die je kunt kopen in het spel.
  4. Kies ‘Bekijk Eigendomslijsten’: Nu kun je alle eigendommen die te koop zijn bekijken.
  5. Zet het ‘Prijs’ filter op ‘Laag naar Hoog’: Dit is handig als je een goedkope vervanging zoekt.
  6. Kies een nieuw eigendom: Bijvoorbeeld, de goedkoopste, zoals Unit 124 Popular Street voor $25,000, wordt vaak gekozen omdat het betaalbaar is.
  7. Maak de aankoop af en kies een eigendom om in te ruilen: Bij het kopen krijg je de optie om een bestaand eigendom in te ruilen. Kies welke je niet meer wilt en bevestig.

Bedrijven inruilen voor nieuwe projecten

Voor bedrijfseigendommen, zoals nachtclubs of opslagplaatsen, gaat het inruilen net iets anders:

  1. Gebruik de Maze Bank Foreclosures website: Je vindt deze site via de internet app op je in-game telefoon.
  2. Kies een nieuw bedrijfseigendom: Zoek iets dat past bij wat je nu nodig hebt, of het nu een upgrade is of een betere locatie.
  3. Ruil je huidige bedrijf in: Het spel helpt je met het inruilproces voor je nieuwe keuze, inclusief eventuele aanpassingen.

Hoewel je in GTA Online geen eigendommen direct kunt verkopen, biedt het ruilsysteem een handige manier om je vastgoedportfolio te vernieuwen. Door slim eigendommen en bedrijven in te ruilen, kun je je investeringen aanpassen aan je spelbehoeften. Met een beetje planning kun je het meeste uit je vastgoedinvesteringen halen in de grote wereld van GTA Online.