Top 5 Sidequest Beloningen Zelda: Tears of the Kingdom

“The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom” heeft zijn fair share van boeiende sidequests en vele daarvan bieden verbazingwekkende beloningen die zowel nuttig als fascinerend zijn. Hier zijn de top vijf sidequests met de beste beloningen in het spel.

1. De Jacht op Bubbul-edelstenen

bubbel-edelstenen zelda totk

Spelers die Bubbul-edelstenen verzamelen door Bubbulfrogs te verslaan en deze edelstenen aan Koltin overhandigen, kunnen alles verdienen van gewone monsteronderdelen tot waardevolle stukken van de Mystic armor set. Bovendien kunnen spelers die alle 100 edelstenen inleveren Koltin’s Stof krijgen, een uniek Paraglider materiaal dat in het donker gloeit.

2. Een Oproep uit de Diepte

oproep uit de diepte sidequest zelda

Deze quest brengt de spelers naar de diepten onder Hyrule, waar ze vier stenen ogen naar een Bargainer-beeld moeten terugbrengen. Dit opent de mogelijkheid om te ruilen met het beeld, wat kan helpen bij het verkrijgen van zowel de Dark als Depths armor sets.

3. Hateno Dorp Onderzoekslaboratorium

hateno dorp laboratorium

Na het voltooien van “Camera Work In The Depths” en “A Mystery In The Depths,” kunnen spelers naar Hateno Dorp gaan en daar Robbie ontmoeten, die de Shrine Sensor-technologie kan installeren op hun Purah Pad. Deze technologie laat een geluid horen wanneer Link in de buurt is van een Shrine, wat een game-changer is voor degenen die ze allemaal willen vinden.

4. Potentiële Prinses Waarnemingen

prinses zoeken zelda quest

In deze sidequest werkt Link samen met Penn om alle twaalf de stallen van Hyrule te bezoeken en te leren over de verblijfplaats van prinses Zelda. Hierdoor ontgrendelt Link alle drie de stukken van de Froggy armor set, en krijgt hij ook de kans om Zelda’s iconische gouden paard te verkrijgen.

5. Misko’s Schat: De Fierce Deity

miskos schat zelda quest

Na het voltooien van “Misko’s Cave of Chests” in Cephna Lake Cave, wordt Link uitgedaagd met een kaartbrede speurtocht. Hij moet reizen naar de Akkala Citadel Ruins, het centrum van Skull Lake en een bepaalde boomstronk in Hyrule Field. Als beloning vindt hij de drie delen van de Fierce Deity armor set, en kan hij zelfs terugkeren naar Cephna Lake Cave om het Fierce Deity Sword te krijgen.

Dit zijn de top vijf zijmissies in “The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom”. Elke missie geeft je iets speciaals en helpt je in het spel. Ga op pad, vind ze allemaal en veel plezier met je avontuur in Hyrule.