Nieuwe Game Releases Mei tot September 2023

nieuwe pikmin spel

2023 belooft een fantastisch jaar te worden voor gamers, met tal van spannende nieuwe releases gepland van mei tot december. In dit artikel belichten we enkele van de meest verwachte titels die dit jaar verschijnen.

Nieuwe spellen mei tOT SEPTEMBER

 1. Warhammer 40,000: Boltgun (Mei) Dit strategische spel, gebaseerd op het populaire Warhammer 40,000-universum, belooft een diepe gameplay en uitgebreide aanpassingsmogelijkheden. Bereid je voor op intense gevechten in een grimmige, futuristische wereld.
 2. Lord of the Rings: Gollum (Mei) In deze actie-avonturenspel duiken spelers in de huid van Gollum, een van de meest iconische personages uit de Lord of the Rings-serie. Het spel belooft een unieke kijk op het bekende Midden-aarde.
 3. Legends of Zelda: Tears of Kingdom (Mei) De nieuwste toevoeging aan de geliefde Legend of Zelda-serie belooft een episch avontuur vol puzzels, actie en een boeiend verhaal. De game brengt nieuwe mechanica en personages naar de wereld van Hyrule.
 4. Diablo 4 (Juni) De langverwachte opvolger van de populaire Diablo-serie belooft een terugkeer naar de duistere en grimmige stijl van de eerdere spellen, met nieuwe klassen, vaardigheden en een gigantische wereld om te verkennen.
 5. Final Fantasy 16 (Juni) De nieuwste titel in de legendarische Final Fantasy-serie belooft een gloednieuw verhaal vol dramatische wendingen, prachtige graphics en natuurlijk de kenmerkende turn-based gevechten.
 6. Crash Team Rumble (Juni) Crash Bandicoot keert terug in deze leuke en hectische racegame. Met een breed scala aan personages en tracks, belooft Crash Team Rumble een explosieve multiplayer-ervaring.
 7. Pikmin 4 (Juli) Het langverwachte vervolg op de schattige strategie serie Pikmin belooft nieuwe soorten Pikmin, innovatieve puzzels en prachtige landschappen om te verkennen.
 8. Exoprimal (Juli) Deze actievolle game, die spelers tegen dinosaurussen laat vechten in een futuristische setting, belooft een adrenalinestoot zoals weinig andere spellen dat kunnen.
 9. Baldur’s Gate 3 (Augustus) Het langverwachte vervolg op een van de meest geliefde RPG’s aller tijden belooft een diep verhaal, complexe personages en een uitgebreide wereld om te verkennen.
 10. Starfield (September) Deze ambitieuze sci-fi RPG van de makers van The Elder Scrolls en Fallout-serie belooft een ongelooflijk gedetailleerde wereld en een diepgaand verhaal.
 11. Rune Factory 3 Special (September) Deze speciale editie van de populaire farming en dating sim brengt nieuwe content, verbeterde graphics en meer naar de geliefde game.
warhammer boltgun