GTA Gun Van: Mini Map Locatie 13 Juni

Zoals altijd bij elke belangrijke update, voegt Rockstar ook een paar extra functies toe. Deze keer is de meest intrigerende toevoeging de Gun Van. Dit artikel voorziet je van alle nodige informatie over deze nieuwe update.

GTA Gun Van Dagelijkse locatie mini-map

Voor degenen die nog niet op de hoogte zijn van de lekken en geruchten over de Gun Van op 13 juni, is het concept relatief eenvoudig.

In een innovatieve twist zijn enkele van de beste wapens die voorheen te koop waren bij Ammu-Nation nu opgeslagen in de Gun Van. Deze mobiele wapenkamer zal verschijnen op verschillende locaties rond Los Santos, waardoor de vuurkracht naar de spelers wordt gebracht. Dit is geen bezorgservice zoals Little Jacob uit GTA 4; je kunt de Gun Van niet oproepen, je zult het moeten vinden.

Interessant is dat de Gun Van niet expliciet op de kaart wordt gemarkeerd tenzij je er ofwel dichtbij komt of je abonneert op GTA+. Vanaf 13 juni is de Gun Van te vinden op de kruising van Magellan Avenue en Conquistador Street, in Vespucci Beach.

gta gun van locatie 13 juni

GTA Online Gun Van Wapenvoorraad

Zoals eerder vermeld, herbergt de Gun Van enkele van de meest krachtige wapens in GTA Online, waaronder het vers uitgebrachte Railgun.

gta gun van aanbod

Verwacht geen korting alleen omdat je koopt bij de Gun Van. Deze premiumwapens gaan nog steeds gepaard met een flink prijskaartje. Hier is de volledige lijst van de huidige voorraad:

 1. Widowmaker
 2. Nightstick
 3. Sticky Bombs
 4. Body Armor
 5. Proximity Mine
 6. Baseball Bat
 7. Railgun
 8. Knife
 9. Up-n-Atomizer
 10. Molotovs
 11. Heavy Sniper

Opmerkelijk is dat de Railgun exclusief is voor de nieuwe Gun Van.

Deze wapenvoorraad kan roteren of evolueren naarmate Rockstar de gameplay in evenwicht wil brengen, maar we zullen moeten wachten op hun volgende zet.