Gratis 1,75 miljoen grondstoffen in Clash of Clans door te schaken

gratis 1,75 miljoen elixer en munten clash of clans artikel

Ben je een fan van Clash of Clans? Zo ja, dan is er misschien een kans voor jou om tot 1,75 miljoen goud en elixer gratis te claimen door een paar schaakpuzzels op te lossen van Supercell. Voor degenen die de uitdagingen liever overslaan, hebben we een manier ontdekt waarmee je direct de beloningen kunt claimen.

Hoe Je Jouw Grondstoffen Kunt Claimen

gratis 1,75 miljoen elixer en munten clash of clans links
  1. Links Gebruiken: Je kunt het goud en elixer meteen claimen met behulp van speciale links, zonder de schaakpuzzels op te lossen. Door enkele beperkingen zijn de links een beetje aangepast. Pas ze handmatig aan voordat je ze in je browser gebruikt.
  2. Links Aanpassen: Verwijder simpelweg de spatie tussen de punt en het resterende deel van de URL. Na het aanpassen ziet de URL er zo uit: “link.clashofclans…”
  3. Op Je Mobiel Claimen: Voor mobiele gebruikers is het een tikje lastiger, maar zeker te doen. Als je de URL’s hebt aangepast, kun je ze in je browser plakken.

QR Code Gebruiken

gratis 1,75 miljoen elixer en munten clash of clans qr code

Een andere snelle manier om de beloningen te claimen is door een QR-code te scannen. Open simpelweg de camera van je smartphone of een QR-code scanner app, scan de code en wordt direct naar de beloning geleid. Het is een makkelijke methode voor degenen die niet willen rommelen met URL’s of puzzels.

Directe Links om Grondstoffen te Claimen:

Dus, Clash of Clans vrienden! Probeer de puzzels, pak de beloningen met de links, of scan simpelweg de QR-code.