Hoe krijg je Divisie Medailles in Clash of Clans?

clash of clans divisie beloningen

In Clash of Clans zijn Divisie Medailles een waardevolle munteenheid die je kunt gebruiken om verschillende items te kopen in de winkel van je thuisdorp. Hier lees je alles wat je moet weten over Divisie Medailles en hoe je ze kunt verdienen.

Wat zijn Divisie Medailles?

Divisie Medailles zijn een soort geld in het spel dat werd geïntroduceerd met de Clan War Leagues, een spelmodus die in 2018 werd toegevoegd. Deze modus bracht een nieuwe competitieve speelwijze naar het spel, waarbij spelers hun bases en aanvalsstrategieën kunnen testen tegen anderen, met als beloning Divisie Medailles. Je kunt deze medailles gebruiken om veel leuke items te kopen en je spelervaring te verbeteren.

Divisie Medailles verdienen via Clan War Leagues

De belangrijkste manier om Divisie Medailles te verdienen is door deel te nemen aan de Clan War Leagues. Aan het einde van elke league krijgen deelnemers medailles op basis van hoe goed hun clan heeft gepresteerd en hun eigen bijdrage tijdens de oorlog.

Deelnemen aan Clan War Leagues

clash of clans clan oorlog

Om zoveel mogelijk Divisie Medailles te verdienen, moet je meedoen met een clan die actief deelneemt aan Clan War Leagues. Hoe beter je clan presteert en hoe beter jij zelf presteert binnen de clan, hoe meer medailles je kunt verdienen. Een hoge plaats binnen je league kan je aantal medailles flink verhogen.

Prestatie en Beloningen

Het aantal Divisie Medailles dat je krijgt, hangt af van twee belangrijke factoren:

  • In welke league je clan meedoet.
  • De rang van je clan binnen de league groep.

Hoe hoger de rang van je clan en hoe geavanceerder de league, hoe meer Divisie Medailles je krijgt.

Bonus Medailles

Leiders en medeleiders van clans hebben de mogelijkheid om extra Divisie Medailles te geven aan de beste spelers in de Clan War League. Deze bonussen zorgen voor extra erkenning van individuele bijdragen en kunnen je aantal medailles verhogen.

Divisie Medailles uitgeven

Je kunt medailles in de winkel van het spel uitgeven aan een verscheidenheid van items, waaronder:

  • Goud en Elixir
  • Magische items zoals Trainingsdrankjes, Bouwersdrankjes en Hamers
  • Exclusieve versieringen en standbeelden, beschikbaar op basis van je prestaties in de league

Tips om Meer Divisie Medailles te Verdienen

  • Wees Actief: Doe mee aan alle matches van de Clan War League om te zorgen dat je in aanmerking komt voor het maximale aantal medailles.
  • Strategische Aanvallen: Richt je op het veiligstellen van zoveel mogelijk sterren tijdens je aanvallen om bij te dragen aan het succes van je clan en je kansen op bonusmedailles te vergroten.
  • Clankeuze: Kies een clan die past bij jouw niveau van activiteit en ambitie in Clan War Leagues, zodat je meedoet in een omgeving die het verdienen van medailles bevordert.

Conclusie

Divisie Medailles in Clash of Clans bieden spelers een manier om waardevolle items te krijgen die hun vooruitgang kunnen versnellen en hun speelervaring kunnen verbeteren. Door actief deel te nemen aan Clan War Leagues, te focussen op prestatie en strategisch gebruik te maken van medailles, kunnen spelers veel profiteren van dit competitieve en belonende systeem.