Evolutie Kaarten in FIFA 24 uitgelegd

EA Sports heeft een nieuw spel uitgebracht genaamd EA FC 24 oftewel FIFA 24. Dit spel heeft veel nieuwe functies. Een van de meest populaire is het Kaart Evoluties systeem. Hiermee kunnen spelers hun eigen kaarten verbeteren.

In eerder FIFA-spellen hadden spelers kaarten die niet konden veranderen. Na verloop van tijd werden deze kaarten minder nuttig omdat er steeds betere kaarten uitkomen in SBCS enzovoort. Maar in EA FC 24 kunnen spelers hun kaarten nu updaten en veranderen. Dit maakt het spel volgens EA dynamischer en leuker.

Hoe evoluties werken in FIFA 24

fifa 24 evolutie kaart opdrachten perisic

Met Evoluties kun je de statistieken van je spelers verbeteren. Zo worden het betere kaarten. Dit kan voor bijna elke speler, ook voor speciale kaarten die nog komen in FC 24.

Je kunt ook nieuwe speelstijlen kiezen, zoals een verbeterde PlayStyles+. EA SPORTS laat zien dat je dingen als schieten en dribbelen beter kunt maken. Bijvoorbeeld, door veel goals te scoren, wordt je speler beter in schieten.

Een leuke extra is dat spelers van positie kunnen veranderen. Dus een middenvelder kan ook een vleugelspeler worden. Er zijn ook speciale Evoluties voor bepaalde seizoenen. En het team van EA SPORTS zorgt voor steeds nieuwe updates.

Je kunt veel Evolutie spelers in je team hebben, maar je kunt er maar één tegelijk verbeteren.

Evolutie kaarten verbeteren in FIFA 24

Je kunt op verschillende manieren je Evolutie Kaart verbeteren of veranderen:

  • Doel Upgrades: Spelers hebben doelen gebaseerd op de stats van hun kaart. Een verdediger moet bijvoorbeeld doelpunten stoppen, terwijl een aanvaller probeert te scoren.
  • Posities Veranderen: Spelers kunnen veranderen waar een voetballer speelt. Ze kunnen bijvoorbeeld een middenvelder naar een vleugelspeler positie verplaatsen.
  • Seizoensuitdagingen: Gedurende het jaar zijn er speciale uitdagingen. Als spelers ze voltooien, krijgen ze unieke upgrades.

Welke Spelers mogen Geëvolueerd Worden?

evolutie kaart founders evolution fifa 24

Niet alle spelers kunnen worden geüpgraded. Enkele van de vereisten zijn:

  • Founders Evolution: Dit is gratis. Het is voor ST-spelers met ratings tussen 75-83.
  • Welkom bij Evoluties: Voor spelers met een rating tot 80.
  • Pacey Protector: Alleen voor CB-spelers.
  • Relentless Winger: Kost 50k of 1.000 FC Punten. Het is voor LW-spelers.
  • Golden Glow Up Serie: Voor CM-spelers. Het tweede deel heeft een kaart nodig van het eerste deel. En vergeet niet, als een speler eenmaal is geüpgraded, kan hij niet worden verkocht.

Kunnen Evolutie Spelers verkocht worden op de Transfermarkt?

Nee, Evolutie spelers kunnen niet op de Transfermarkt verkocht worden. Bovendien kunnen Evolutie items niet gebruikt worden voor Squad Building Uitdagingen.