Gratis TOTY Messi in EA FC 24 door SBC Glitch

toty messi fifa 24 glitch

Spelers van het populaire voetbalspel EA FC 24 kregen een verrassing toen door een bug in een Squad Building Challenge (SBC) onbedoeld de begeerde Team van het Jaar (TOTY) Lionel Messi kaart werd uitgedeeld aan veel spelers. De glitch zorgt voor veel TOTY Messi kaarten, dit leidt tot discussie over eerlijkheid.

De Glitch Die Het Spel Veranderde

Op 30 januari werd een 86+ TOTY Leagues SBC geïntroduceerd in EA FC 24. Spelers ontdekten dat deze uitdaging bijna zeker een 97-gerate TOTY Messi kaart gaf, omdat Messi de enige speler boven de 86 in de MLS categorie is. Dit zorgde voor een plotselinge toestroom van TOTY Messi kaarten in het spel, wat het evenwicht in het spel flink veranderde.

Reactie van de Spelers

De reactie van de EA FC 24 spelers was snel en duidelijk. Veel spelers waren niet blij en veel bekende spelers in de gemeenschap kritiseerden de fout en wat het deed met het spel.

EA gaf snel toe dat er een fout was, zette de SBC stop en zei dat ze aan een oplossing werkten. Ze hebben nog niet gezegd hoe ze het probleem gaan oplossen.

De Grote Impact

Deze fout heeft veel veranderd in het spel, vooral bij Ultimate Team wedstrijden. Spelers met de TOTY Messi kaart kregen een groot voordeel, wat zorgde voor oneerlijke wedstrijden.

Voor spelers die veel tijd en moeite hebben gestoken in het krijgen van topkaarten zoals Messi’s door te spelen, was de fout een grote teleurstelling.

Conclusie

De TOTY Messi fout in EA FC 24 is een belangrijk moment voor het spel geworden. De spelersgemeenschap wacht op een eerlijke oplossing van EA, met de hoop dat het spel leuk en eerlijk blijft.