Alle 5 star skill moves in FIFA 24 met uitleg Playstation

fifa 24 skillmoves

Ben je klaar om je vrienden te imponeren en tegenstanders te verslaan met waanzinnige voetbalmoves? De 5-sterren skill moves zijn niet alleen cool om te zien, maar maken jou ook onverslaanbaar op het veld.

Alleen spelers met een 5-sterren skill beoordeling kunnen deze super moves doen. Denk aan bekende spelers zoals Neymar, Ronaldo en Sancho. Kijk altijd even naar de stats van je spelers voordat je begint met je wedstrijd, dan weet je wie deze moves kan doen.

Hoe Doe Je Die Moves?

Skill moves doe je door de rechterstick (RS) te bewegen en soms moet je ook knoppen indrukken. Voor de 5-sterren skill moves moet je dit precies goed doen. In de onderstaande tabel staan alle skillmoves beschreven:

Skill MovePlayStation InvoerXbox Invoer
Heel fakeHoud L2+veeg RS links, dan rechts (of rechts, dan links)Houd LT+veeg RS links, dan rechts (of rechts, dan links)
ElasticoRol RS van rechts met de klok mee naar linksRol RS van rechts met de klok mee naar links
Reverse ElasticoRol RS van links tegen de klok in naar rechtsRol RS van links tegen de klok in naar rechts
Advance RainbowVeeg RS omlaag, houd omhoog, dan veeg omhoogVeeg RS omlaag, houd omhoog, dan veeg omhoog
Hocus PocusRol RS van onderen met de klok mee naar links, rol dan tegen de klok in naar rechtsRol RS van onderen met de klok mee naar links, rol dan tegen de klok in naar rechts
Triple ElasticoRol RS van onderen tegen de klok in naar rechts, rol dan met de klok mee naar linksRol RS van onderen tegen de klok in naar rechts, rol dan met de klok mee naar links
Ball roll en flick rechts/linksHoud RS rechts/links dan veeg omhoogHoud RS rechts/links dan veeg omhoog
Heel flick turnHoud R1+veeg RS omhoog dan omlaagHoud RB+veeg RS omhoog dan omlaag
Sombrero FlickVeeg RS omhoog twee keer, dan omlaagVeeg RS omhoog twee keer, dan omlaag
Turn en Spin rechts/linksVeeg RS omhoog dan rechts/linksVeeg RS omhoog dan rechts/links

Wanneer Skill Moves te Gebruiken?

skillmoves 5 sterren fifa 24

Gebruik skill moves om je te helpen winnen, niet alleen om te pronken. De Elastico helpt je verdedigers te ontwijken, terwijl de Sombrero Flick de bal over het hoofd van een tegenstander tilt.

Gebruik de oefenarena in FIFA 24 om echt goed te worden in deze moves. Oefen totdat je ze zonder nadenken kunt doen. Zorg er ook voor dat je verschillende moves gebruikt in echte wedstrijden, zodat je tegenstanders niet kunnen raden wat je vervolgens gaat doen.