Valheim gratis voor XBox Game Pass bezitters [MAART 2023]

Valheim in game screenshot 2023

Valheim is een populair Viking-thema survival spel dat de aandacht heeft getrokken van gamers over de hele wereld. Het spel, ontwikkeld door Iron Gate AB en uitgegeven door Coffee Stain Studios, werd oorspronkelijk in februari 2021 uitgebracht voor op de pc. Onlangs is echter aangekondigd dat het spel in maart 2023 gratis beschikbaar komt voor Xbox Game Pass-bezitters van de series X.

Wereld van Valheim

Valheim speelt zich af in een gegenereerde wereld geïnspireerd op de Noorse mythologie. Spelers moeten overleven in een harde en gevaarlijke wereld, waar ze grondstoffen moeten verzamelen, onderdak moeten bouwen en wapens moeten maken om de verschillende vijanden van de game af te weren. De unieke mix van survival en Viking thema’s heeft het spel tot een favoriet onder gamers gemaakt, met een snel groeiend aantal spelers sinds de release.

Gevolgen voor de spelers

De aankondiging dat Valheim in maart 2023 gratis beschikbaar komt voor Xbox Game Pass-bezitters is een spannende ontwikkeling voor zowel bestaande fans van het spel als nieuwe spelers die er reikhalzend naar uitkijken om het uit te proberen. Xbox Game Pass is een abonnementsdienst die toegang biedt tot een grote verscheidenheid aan games voor een maandelijks bedrag.

Met de toevoeging van Valheim aan de Xbox Game Pass bibliotheek kunnen spelers de spannende survival gameplay en unieke op Viking geïnspireerde wereld ervaren zonder de volledige prijs van de game te betalen. Dit is een uitstekende kans voor spelers die nog twijfelen over de aankoop van het spel of die wachten op een meer betaalbare manier om het uit te proberen (Normaal €19,99 op Steam!).

Updates Valheim

De populariteit van Valheim is sinds de release blijven groeien en het spel krijgt regelmatig updates en nieuwe content. De toevoeging van Valheim aan de Xbox Game Pass-bibliotheek zal de populariteit waarschijnlijk alleen maar verder vergroten, zodat de game nog jaren een populaire keuze blijft onder gamers.