Nieuwe Team van de week 6 in FIFA 24

team van de week 6 fifa 24

De zesde editie van het Team van de Week (TOTW) is hier en het is dit keer weer gevuld met geweldige spelers. Laten we dieper ingaan op de details van de release van deze week.

Hoogtepunten van FC 24 TOTW 6

Het FIfa 24 Ultimate Team TOTW 6 brengt enkele topspelers naar voren. Antoine Griezmann van Atletico Madrid staat voorop met een indrukwekkende 89 OVR. De aanvaller heeft met zijn recente prestatie, met name een spectaculaire hattrick, terecht een nieuwe speciale kaart verdiend.

Leon Goretzka van Bayern München is niet ver achter. Met een doelpunt en een assist heeft deze getalenteerde middenvelder zijn plek in de schijnwerpers veroverd.

We kunnen Bayer Leverkusen’s Jeremie Frimpong niet over het hoofd zien. Met een doelpunt en een assist op zijn naam heeft hij zichzelf weten te vestigen als een essentiële toevoeging aan het team. Zijn snelheid (95 pace!) in combinatie met die van Alphonso Davies is een droomduo voor iedereen die op zoek is naar snelheid.

Overzicht TOTW 6 op 25 oktober

In de onderstaande lijst staan alle spelers die in het Team van de Week 6 zitten.

SpelerClubPositieAlgemeen
Antoine GriezmannAtletico MadridST89
Luis AlbertoLatiumCM87
Leon GoretzkaBayern MünchenCM86
Jeremie FrimpongBayer LeverkusenRM85
Lauren BarnesOL ReignCB84
Lois OpendaRB LeipzigST84
Matteo PolitanoNapoliRW84
Nicole AnyomiFrankfurt WomenLW83
Stole DimitrievskiRayo VallecanoGK82
Douglas LuizAston VillaCDM82
Vangelis PavlidisAZ AlkmaarST82
Carlos SolerPSGRB82
Jacob MurphyNewcastle UnitedRW81
Maximiliano CaufriezClermont FootCB80
Griffin DorseyHouston DynamoRB80
Momodou Lamin SonkoBK HackenLW80
Crysencio SummervilleLeeds UnitedLM80
Mame ThiamKayserisporST80

De kaarten gingen live op 25 oktober, met de gebruikelijke release-tijd van 19:00 Nederlandse tijd. Deze nieuwste toevoegingen vervingen de items van FC 24 TOTW 5 en zullen een week beschikbaar zijn. Naast deze zullen ook de kaarten van FC 24 Trailblazers Team 2 beschikbaar zijn tot ze vrijdag worden vervangen.