Pokemon Scarlet & Violet Pikachu raid voor Pokemon Dag

Pokemon Scarlet & Violet, het nieuwste deel in de langlopende Pokemonfranchise, heeft een nieuwe raid battle toegevoegd met ieders favoriete elektrische muis, Pikachu. Deze nieuwe raid zal zeker fans van de serie opwinden die op zoek zijn naar een uitdaging en een kans om een krachtige nieuwe Pokemon te vangen. De Mighty Pikachu raid is nu beschikbaar en zal dat blijven tot 6:59 PST op 27 februari 2023, wat Pokemon Dag is.

In de Pikachu-raid nemen spelers het samen met maximaal drie andere trainers op tegen een gigantische, krachtige Pikachu. Dit is geen gewone Pikachu – hij is veel groter dan normaal en heeft een krachtige elektrische lading. Om hem te verslaan moeten spelers hun aanvallen coördineren en de vaardigheden van hun Pokemon strategisch gebruiken.

Twee moeilijkheidsgraden

De Pikachu-raid is beschikbaar in twee moeilijkheidsgraden: Normaal en Moeilijk. In de Normale versie nemen spelers het op tegen een level 50 Pikachu, terwijl de Harde versie een level 100 Pikachu bevat die nog krachtiger is. Beide versies van de raid bieden hun eigen unieke uitdagingen en beloningen.

Om deel te nemen aan de Pikachu-raid moeten spelers het hoofdverhaal van Pokemon Scarlet & Violet hebben voltooid en toegang hebben tot de multiplayerfuncties van het spel. Zodra ze een team van maximaal vier trainers hebben samengesteld, kunnen ze de aanval aangaan en de strijd aangaan met de gigantische Pikachu.

Beloning raid Pikachu

Het verslaan van de Pikachu-raid beloont spelers met verschillende waardevolle voorwerpen en een kans om hun eigen Pikachu te vangen. De Pikachu die tijdens de aanval wordt gevangen, heeft een hoger level en betere statistieken dan een normale Pikachu, waardoor hij een mooie toevoeging is aan de Pokedex.