Logo Modern Warfare 3 gelekt door Monster Energy

We hebben nieuws. Het logo van Call of Duty: Modern Warfare 3 is uitgelekt. Dit suggereert een nieuw spel. Een vervolg op Modern Warfare 2 uit 2022. Activision blijft stil. Ze geven geen commentaar. Toch spreken nieuwe promotiematerialen boekdelen. Ze wijzen op een aanstaande lancering.

Eerste Logo Onthuld

gelekte logo modern warfare 3 monster energy flyer

Het eerste logo is onthuld. Twitter-gebruiker @algebra_sloth deed het. Het logo verscheen verrassend genoeg op Monster Energy-advertenties. Niet alleen dat, maar het toont ook een bekend gezicht. Captain Price is zichtbaar. Hij komt terug in het nieuwste spel.

Activision’s Teaser

Activision heeft plannen. Ze hebben een teaser aangekondigd. De onthulling komt eraan. Het zal onderdeel zijn van Seizoen 5. Specifiek voor Call of Duty: Warzone en Call of Duty: Modern Warfare 2.

Verdere Leaks

captain price modern warfare 3

Er zijn meer leaks. Nog meer uitgelekt promotiemateriaal is naar boven gekomen. Dit toont een interessante samenwerking. Het gaat om Call of Duty: Modern Warfare 3 en Monster Energy. Daarbij zijn Captain Price en het rode Modern Warfare 3-logo zichtbaar.

Release en Bevestiging door Activision

Er is een nieuw lek. Dit suggereert een spoedige release van Modern Warfare 3. Activision is niet stil gebleven. Ze hebben een gerelateerd lek bevestigd. Een officiële presentatie wordt verwacht. Dit zal plaatsvinden bij de start van Seizoen 5. Dit geldt voor zowel Warzone als Modern Warfare 2.

Nieuwe Kenmerken

Het nieuwe spel heeft iets nieuws. Een primeur in de serie. Spelers kunnen hun voortgang van het vorige spel meenemen. Dit betekent dat ze hun operators, wapens en cosmetische pakketten behouden. Deze werden verkregen in Modern Warfare 2. Meer details worden verwacht. Deze zullen naar voren komen tijdens de officiële aankondiging.