Heeft het spel Starfield Multiplayer?

starfield multiplayer

Bethesda’s nieuwe game, Starfield, komt binnenkort uit. Mensen zijn er echt enthousiast over, vooral omdat hetzelfde bedrijf grote hits zoals Skyrim en Fallout heeft gemaakt. Starfield wordt een enorm ruimte-avonturenspel. Een grote vraag is: kun je Starfield met je vrienden spelen?

Geen Multiplayer bij de Lancering

starfield multiplayer

Voor nu kun je Starfield niet met je vrienden spelen. Bethesda zegt dat het een singleplayer-game zal zijn. Dit is een teleurstelling voor sommigen, vooral omdat het spel een enorm sterrenstelsel zal hebben met 1.001 planeten die je kunt verkennen.

Wat Over Later?

starfield multiplayer

Bethesda heeft eerder multiplayer-games gemaakt, zoals The Elder Scrolls Online en Fallout 76. Maar ze hebben nog niets gezegd over het toevoegen van multiplayer aan Starfield in de toekomst. Als dat verandert, zullen we dit artikel bijwerken.

Waarom Geen Multiplayer?

In een eerder interview zei Todd Howard van Bethesda dat Starfield gemaakt was om een singleplayer-game te zijn. Het team wil zich concentreren op het maken van een groot universum met veel dingen om te doen. Multiplayer toevoegen zou het spel te ingewikkeld maken om te ontwikkelen.

Andere Games om Met Vrienden te Spelen?

Als je echt een ruimtespel wilt spelen met je vrienden, kun je No Man’s Sky of Elite Dangerous proberen. Starfield zal nog steeds een coole game zijn om alleen te spelen, maar voorlopig kun je het niet met vrienden spelen.