Diamond Pass komt niet naar Clash of Clans

Er is veel gepraat over een “Diamond Pass” in Clash of Clans. Dit zorgde voor zorgen onder de spelers. Veel mensen vroegen zich af of het spel nu meer gericht zou zijn op betalen.

De Geruchten

diamond pass clash of clans

De Diamond Pass leek een nieuwe soort pas met meer voordelen dan de huidige Gold Pass. Mensen waren niet alleen bezorgd over de voordelen, maar ook over hoe het het spel zou kunnen veranderen voor mensen die betalen.

Mod Darian Geeft Duidelijkheid

diamond pass nep clash of clans

Darian, een bekende moderator van Clash of Clans, heeft duidelijkheid gegeven. Via een Reddit post vertelde hij dat de Diamond Pass geruchten niet waar waren. Supercell heeft ook geen plannen om zo’n pas te introduceren. Dit was goed nieuws voor veel spelers.

Waarom Waren Mensen Bezorgd?

Dit is waarom er zoveel gesproken werd over de Diamond Pass:

  1. Balans in het Spel: Clash of Clans is voor iedereen, of je nu betaalt of gratis speelt. De Diamond Pass had deze balans kunnen verstoren.
  2. Voordelen: De Diamond Pass zou spelers die betalen misschien te veel voordelen geven. Dit zou het voor gratis spelers moeilijker kunnen maken.
  3. De Sfeer Behouden: Clash of Clans is geliefd vanwege de gemeenschap. Als het spel alleen maar ging over betalen, zou het zijn charme kunnen verliezen.

Wat Nu?

Met de uitleg van Darian kunnen spelers nu gerust zijn. Het laat zien hoe sterk de Clash of Clans gemeenschap is. Spelers praten en de makers luisteren.

Voor nu kunnen spelers doorgaan met spelen, hun basis bouwen en hun clans naar de overwinning leiden. Het spel blijft eerlijk voor iedereen.