Top 5 Poppetjes Mario Kart 8 in 2023

plaatje mario kart 8 groot

In Mario Kart 8 van Nintendo kun je racen met verschillende personages. Maar wie is nu het beste personage om mee te racen? Dat hangt af van snelheid, hoe snel ze optrekken, hoe makkelijk ze sturen, en hoe zwaar ze zijn.

Hier is een vernieuwde lijst van de top 5 personages in Mario Kart 8, met een focus op degenen die uitblinken in de belangrijkste race-eigenschappen. Deze lijst kan variëren afhankelijk van de nieuwste updates en toevoegingen aan het spel in December 2023:

5. Rosalina

rosalina beste poppetje mario kart 8

Op de vijfde plek hebben we Rosalina. Als Prinses van de kosmos is ze een van de snelste personages in Mario Kart 8. Ze is net zo zwaar als Link en kan daardoor beter tegen een stootje. Dit maakt haar een sterke tegenstander.

4. Baby Mario en Baby Luigi

baby mario beste poppetje mario kart 8 2023

De kleine Baby Mario en Baby Luigi staan op de vierde plek. Ze zijn klein maar snel en hebben de beste optrek en stuurvaardigheden in het spel. Met de juiste kart kunnen ze goed glijden en turbo-boosts krijgen.

3. Yoshi

yoshi beste poppetje mario kart 8

Yoshi, de leuke dinosaurus, staat op de derde plek. Yoshi is een middelzwaar personage, maar hij kan snel optrekken, goed sturen en goed over de baan rijden. Dit maakt hem goed voor moeilijke circuits. Yoshi is ook leuk omdat je zijn kleur kunt kiezen.

2. Dry Bowser

dry browser beste poppetje mario kart 8

Dry Bowser staat op de tweede plek. Hij is teruggekomen in de tweede DLC van Mario Kart 8 en is een zwaargewicht, waardoor hij heel hard kan gaan. Zijn sturen is minder goed, maar met de juiste kart en banden kan hij toch goed mee in de race.

1. Wario

wario beste poppetje mario kart 8

Wario is het beste personage in Mario Kart 8. Hoewel Wario in de Super Mario-spellen een schurk is, is hij een top racer in Mario Kart 8. Door zijn zwaargewicht kan hij hard gaan en is hij moeilijk van de baan te krijgen. Als je de juiste kart en banden kiest, kan Wario ook beter optrekken en sturen.

Deze top vijf personages zijn goed voor verschillende soorten spelers. Ze zijn allemaal goed op hun eigen manier en kunnen je helpen winnen. Maar vergeet niet: ook al is een personage goed, je moet nog steeds goed kunnen racen en slim spelen om te winnen. En soms heb je ook een beetje geluk nodig. Veel raceplezier!