Top 5 Minecraft Mods voor Kinderen

Ben je klaar om je Minecraft avonturen naar een hoger niveau te tillen? Als je op zoek bent naar leuke mods, dan ben je hier op de juiste plek. Dit zijn onze keuzes voor de 5 Minecraft mods van december 2023:

1. Pixelmon

beste minecraft mods kinderen pixelmon

(Minecraft versie: 1.12.2)

Ben je een Pokémon fan? Zo ja, dan is Pixelmon de perfecte mod voor jou. Het vermengt de magie van Pokémon met de blokkerige wereld van Minecraft. Je kunt je eigen Pokémons vangen, ermee battlen of verhandelen met andere trainers. Je kunt ook nieuwe items verzamelen zoals PokéBalls en Apricorns. Ga op avontuur om je Pokedex te voltooien, of daag je vrienden uit voor Pokémon gevechten.

Download Pixelmon

2. The Twilight Forest

beste minecraft mods kinderen twilight bos

Deze mod neemt je mee op een spannende reis door mystieke bossen en uitdagende kerkers. Je zult vreemde wezens tegenkomen, unieke items verzamelen, en spannende baasgevechten hebben. Verschillende wezens bewonen het bos, sommige zijn vriendelijk, sommige zijn vijandig, en sommige zijn massieve bazen die je krachten op de proef zullen stellen. Ontgrendel nieuwe gebieden van The Twilight Forest door deze bazen te verslaan.

Download The Twilight Forest

3. Ice and Fire: Dragons

beste minecraft mods kinderen draken

(Minecraft versie: 1.10.2 – 1.16.5)

Wie houdt er niet van draken? Met de Ice and Fire: Dragons mod, kun je deze prachtige wezens toevoegen aan je Minecraft wereld. Je kunt een drakenjager worden en schubben, eieren en schatten verzamelen. Ook kan je draken temmen en er mee rondvliegen. En het zijn niet alleen draken, je zult andere magische wezens tegenkomen zoals trollen, hydra’s en pixies. Maak je klaar voor een magische reis.

Download Ice and Fire: Dragons

4. The Aether II

beste minecraft mods kinderen aether 2

Welkom in de Minecraft hemel. The Aether II is een soort van contrast met de Nether. Zodra je door de poort stapt in deze nieuwe wereld, bevind je je te midden van zwevende eilanden, hoog boven de wolken. Deze mod voegt nieuwe mobs toe zoals vliegende varkens, nieuwe bloktypen, en nieuwe bazen om uit te dagen. Een hemelse ervaring wacht op je.

Download The Aether II

5. Journey Map

beste minecraft mods kinderen journey map

Raak je vaak verdwaald in de wereld van Minecraft? Maak je geen zorgen, de Journey Map mod is hier om je te helpen. Deze mod fungeert als je persoonlijke in-game GPS, het in kaart brengen van je reis in real time. Verken zonder vrees, wetende dat je altijd je weg terug naar huis kunt vinden. Je kunt je kaart bekijken op een volledig scherm, een mini-scherm in-game, of zelfs op een website.

Download Journey Map


Dit zijn onze keuzes voor de top 5 Minecraft mods in december 2023. Onthoud, mods zijn gemaakt om je spelervaring te verbeteren, dus kies degene die bij je speelstijl passen. Download altijd mods van vertrouwde bronnen en zorg ervoor dat ze compatibel zijn met je versie van Minecraft.