10 dingen die ik eerder had willen weten in Starfield

Starfield is een groot ruimtespel vol avonturen en geheimen. Heb je wel eens het gevoel dat je iets over het hoofd ziet of een fout maakt? hier zijn 10 dingen die ik eerder had willen weten in Starfield:

1. Spaar Die Kostbare Skillpoints

starfield belangrijkste skills

Door de uitgebreide skills van Starfield betekent het dat je veel skillpoints nodig hebt om alles te maxen. Haast je niet en gebruik de punten niet zonder plan. Geef prioriteit aan de vaardigheden die het belangrijkst voor je zijn. Skills zoals Vliegen, Scheepsontwerp, Security, boostpack-training, Strength, weapon-mods en spacesuit-mods zijn in het algemeen het belangrijkst.

2. Overlaad Je Niet Met Eten & Diverse Items

starfield eten en diverse items

Deze items zijn over het algemeen onnodig en nemen alleen waardevolle ruimte in je inventaris in beslag. De verleiding om alles te grijpen is groot, maar probeer het oppakken van niet-essentiële items te weerstaan.

3. Begin Met Ryujin Industries

starfield ryujin verhaallijn

Begin met de factie quest van Ryujin Industries voordat je diep in de hoofdquest of zijquests duikt. De beloningen van deze missie zijn erg handig en zullen je helpen gedurende het hele spel.

4. Wacht Met De ~SysDef Quest

starfield sys def verhaallijn

Deze specifieke quest, waar je voor de keuze staat om de sysdef aan te vallen of te vechten tegen de piraten, is intens. Het is raadzaam te wachten tot je een sterk gevechtsschip hebt gebouwd, zodat je goed voorbereid bent op wat komen gaat.

5. Vergrendelde Scheepsonderdelen

starfield schiponderdelen

Naarmate je vordert, zul je merken dat verschillende scheepsonderdelen niet beschikbaar zijn vanwege je level. Houd ze in de gaten en plan zodat je, zodra je het vereiste niveau bereikt, direct kunt upgraden of wijzigingen kunt aanbrengen.

6. Sprinten Terwijl Je Overbelast Bent, Is Niet Dodelijk

starfield te veel spullen

Als je te veel spullen bij je hebt en je merkt dat je overbelast bent gaat je stamina sneller omlaag. Het lijkt dan dat je levens omlaag gaan en dat je zelfs dood kan gaan, maar dit is in werkelijkheid onmogelijk. Je kan dus net zo lang rennen als je wilt zonder dood te gaan.

7. Geduld Met Verkopers

starfield verkopers

Verkopers vullen hun voorraad en credits elke 48 uur aan. Dus, als je niet hebt gevonden wat je zocht, wacht dan gewoon. Je geduld zal worden beloond.

8. Essentiële Boodschappenlijst

starfield boodschappenlijst

Elke keer dat je een verkoper bezoekt, zorg ervoor dat je beschikbare medpacks, digipicks en de munitie van je favoriete geweer koopt. Deze items zullen erg handig zijn op lange termijn bij grote vechten.

9. Beheer Je Notities

starfield notes

Hoewel het verleidelijk is om elke gevonden notitie te bewaren, is het niet nodig. Alleen de notities met actieve quests eraan verbonden zijn essentieel. Voel je vrij om de rest op te bergen in je schip om je inventaris op te ruimen.

10. Doe zo snel mogelijk de Mantis Quest

starfield mantis quest

Doe vroeg in het spel de Mantis quest. Het is niet alleen een heel interessant verhaal, maar de beloningen en voordelen zullen je goed van pas komen tijdens je Starfield reis.

Afsluiting
Starfield is een groot spel vol avonturen. Met deze tips kun je makkelijker je weg vinden en meer plezier beleven. Onthoud deze tips, speel het spel op jouw manier en geniet van je avontuur in de ruimte. Veel speelplezier en tot ziens!