Alle Locaties van de Scrying Pools Fortnite Hoofdstuk 5 Seizoen 2

Het nieuwe seizoen van Fortnite, Hoofdstuk 5 Seizoen 2, neemt je mee naar een wereld vol mythen en legendes. Dit seizoen zit vol met nieuwe dingen zoals personages, skins, een Battle Pass en nieuwe missies. Een van de leukste nieuwe dingen dit seizoen zijn de Scrying Pools, die je nodig hebt voor bepaalde missies.

Waar vind je de Scrying Pools?

locaties scrying pools fortnite

De Scrying Pools zijn bijzondere plekken op de kaart waar je kunt communiceren met orakels en goden. Dit zijn de plekken waar je ze kunt vinden:

  • Bij Mount Olympus: Aan de oostkant, vlak bij een meer. Het is een mooie en rustige plek.
  • Ten noordwesten van Reckless Railways: Op een heuveltje. Hier heb je een goed uitzicht op de omgeving.
  • Ten zuidwesten van Pleasant Piazza: Naast een groot water. Ook dit is een mooie plek.
  • Aan de rand van The Underworld: Helemaal aan de westkant van de kaart. Hier is het rustiger, ver weg van de drukte.

Kies een Scrying Pool die goed past bij je missie en waar je veilig kunt komen. De pool bij The Underworld is bijvoorbeeld een goede keuze als je rustig aan de missie wilt werken.

Hoe gebruik je Scrying Pools?

Om een Scrying Pool te gebruiken, moet je een missie actief hebben. Ga naar de pool en interacteer ermee. Dit helpt je verder met het verhaal van dit seizoen en je krijgt 5.000 XP per voltooide missie.

Je kunt ook naar een Scrying Pool gaan zonder een missie, maar dan krijg je een bericht dat je later terug moet komen.

Tips voor de missies

Het is belangrijk om te weten waar de Scrying Pools zijn voor je missies. Er zijn er meerdere over de kaart verspreid, zodat je altijd wel eentje kunt vinden, ook als het spelgebied kleiner wordt door de storm. Als je weet waar de pools zijn, kun je de missies makkelijker voltooien en meer leren over de verhalen van dit seizoen.

Dit seizoen van Fortnite brengt je in een wereld vol mythen en goden. De Scrying Pools zijn je sleutel tot communicatie met het goddelijke en helpen je verder in het spel. Of je nu XP wilt verdienen of gewoon meer wilt weten over het verhaal, deze bijzondere plekken zijn een belangrijk onderdeel van je avontuur in Fortnite.