Hoeveel levels heeft het spel Candy Crush Saga

hoeveel levels heeft candy crush saga

Vanaf begin 2024 heeft Candy Crush Saga maar liefst 16020 levels verspreid over 1070 delen in de HTML5-versie, met iets meer levels in de Windows 10 App-versie. Dit populaire match-3 spel blijft groeien en houdt miljoenen spelers bezig met zijn vrolijke snoepjes en uitdagende puzzels.

Regelmatige Updates Houden Het Spel Interessant

Elke week worden er 15 tot 20 nieuwe levels toegevoegd aan Candy Crush Saga. Deze constante vernieuwing zorgt ervoor dat er altijd iets nieuws is om te proberen, wat het spel leuk houdt voor zowel nieuwe spelers als degenen die al langer meedoen.

Samen Spelen en Nieuwe Levels Maken

Het succes van het spel komt ook doordat spelers hun mening kunnen geven. Elke week komen er nieuwe levels bij, en spelers kunnen op forums en via stemrondes helpen kiezen wat er nieuw bij komt. Zo heeft iedereen invloed op het spel.

De Saga Gaat Door

Van zijn eenvoudige begin tot het worden van een wereldwijd fenomeen, de reis van het spel is een bewijs van zijn aantrekkingskracht en de vindingrijkheid van de ontwikkelaars. Met zijn steeds uitbreidende universum, boeiende gameplay en door de gemeenschap gedreven inhoudscreatie, blijft het een geliefd spel dat belooft spelers nog jarenlang te vermaken. Of je nu een doorgewinterde speler bent of nieuw in de saga, het spel biedt altijd iets zoets om te ontdekken.

En er is meer

Naast Candy Crush Saga zijn er nog drie andere Candy Crush-spellen voor iOS en Android. Sinds de start in 2012 met Candy Crush Saga zijn ook Candy Crush Jelly Saga, Candy Crush Soda Saga en Candy Crush Friends Saga uitgekomen.

Hier zijn de totale levels van elk spel:

  • Candy Crush Jelly Saga – 7.485 levels in 384 delen
  • Candy Crush Soda Saga – 10.030 levels in 661 delen
  • Candy Crush Friends Saga – 10.720 levels in 535 delen
  • Samen hebben deze vier spellen 44.155 levels in 2.643 delen