Hoe krijg je Ruiltokens in Clash Royale?

ruilen in clash royale plaatje

Clash Royale spelers zijn altijd op zoek naar manieren om hun decks te verbeteren door de kaarten te krijgen die ze nodig hebben en af te komen van de kaarten die ze niet willen. Ruiltokens zijn de sleutel tot deze operatie, waardoor spelers gemakkelijk kaarten kunnen ruilen met clanleden. Hier is een eenvoudige gids over hoe je deze waardevolle tokens kunt krijgen.

Wat zijn Ruiltokens?

Ruiltokens zijn heel belangrijk voor elke speler in Clash Royale die zijn favoriete kaarten wil maximaliseren. Deze tokens stellen je in staat om overtollige kaarten te ruilen voor kaarten die je graag aan je deck wilt toevoegen. Belangrijk is dat Ruiltokens mogelijkheden openen voor spelers met een lager niveau om kaarten te krijgen die ze nog niet hebben ontgrendeld, met uitzondering van Champion-kaarten die niet geruild kunnen worden.

Token Omrekeningskoers

Om de waarde van elke Ruiltoken te begrijpen, hier is wat elk kan ruilen:

 • Legendarische Ruiltoken: 1 Legendarische kaart
 • Epische Ruiltoken: 10 Epische kaarten
 • Zeldzame Ruiltoken: 50 Zeldzame kaarten
 • Gewone Ruiltoken: 250 Gewone kaarten

Deze tarieven benadrukken het vermogen van de tokens om de samenstelling en strategische opties van een speler’s deck aanzienlijk te veranderen.

Hoe krijg je Ruiltokens

trader in clash royale

Ruiltokens vind je op verschillende plekken en activiteiten in het spel. Hier kun je ze vinden:

 • Shop Aanbiedingen: Soms zijn Ruiltokens te koop in speciale aanbiedingen binnen het shop tabblad of als onderdeel van de seizoenswinkel in het evenemententabblad.
 • NPC Handelaar: Het shop tabblad heeft een NPC handelaar die dagelijks drie mogelijke ruilen biedt, waarvoor je geen clanlid hoeft te zijn.
 • Toernooien en Uitdagingen: Door deel te nemen aan toernooien en uitdagingen worden spelers vaak beloond met Ruiltokens na het behalen van de vereiste overwinningen.
 • Barrels o Fun Uitdaging: Deze nieuwe uitdaging is een goede bron van Seizoens Tokens, die kunnen worden ingewisseld voor Ruiltokens.

Kaarten ruilen met Ruiltokens

ruilen in clash royale

Om een ruil te starten, kunnen spelers de NPC handelaar in het shop tabblad gebruiken, deelnemen aan clan wars ruilen zodra deze door de clanleiders zijn gestart, of de ‘kaarten aanvragen’ functie gebruiken in het clan chat menu. Je kunt tot vier kaarten aanbieden in ruil voor de kaart die je wenst. Nadat het ruilverzoek is ingediend, blijft het 36 uur beschikbaar voor clanleden om te accepteren, waarna niet voltooide ruilen de token teruggeven.

Belangrijke Details Over Ruiltokens

 • Token Limiet: Spelers kunnen maximaal 10 Ruiltokens tegelijk bezitten, met uitzonderingen voor tokens verkregen door aankopen of geannuleerde ruilen.
 • Maxed-Out Kaarten Ruilen: Zelfs maxed-out kaarten kunnen worden geruild door hun goudwaarde te besteden.
 • Legendarische Kaarten Ruilen: Kaarten op niveau 9 (1/2) kunnen niet worden geruild omdat dit je laatste exemplaren zijn.

Veelgestelde Vragen

V: Hoe gebruik ik Ruiltokens?
A: Om een Ruiltoken te gebruiken, ga je naar het ‘Kaarten Ruilen’ gedeelte in het Clan tabblad, selecteer de kaart die je wilt, kies tot vier kaarten om te ruilen, en bevestig om je ruil te posten.

V: Kan ik elke kaart ruilen met Ruiltokens?
A: Je kunt elke kaart ruilen die je hebt ontgrendeld, met uitzondering van Champion-kaarten en je laatste exemplaren van niveau 9 (1/2) Legendarische kaarten.