Beste Wapens op Fortnite in December 2023

In Fortnite Hoofdstuk 5 Seizoen 1 wordt het spel spannender dan ooit. Dit seizoen introduceert iets heel cools: Wapen Mod Banken, waar je jouw wapens kunt aanpassen en pimpen. Ontdek in de onderstaande lijst de beste wapens in Fortnite op December 2023.

Wat is Nieuw in Fortnite Dit Seizoen?

fortnite wapen mods

Het nieuwste seizoen van Fortnite, Hoofdstuk 5 Seizoen 1, is hier en het zit vol met geweldige nieuwe wapens! Dit seizoen draait het allemaal om het aanpassen van je uitrusting met coole mods op Wapen Mod Banken. Hoe beter de mods, hoe sterker je wapen wordt. Zelfs de buit die je vindt, heeft mods op basis van zijn zeldzaamheid – Ongebruikelijk heeft er één, Zeldzaam twee, enzovoort.

Topwapens om in de Gaten te Houden

beste wapens fortnite december 2023
  1. Valeria’s Hyper SMG (SS-tier, Mythisch): Dit is het topwapen voor gevechten van dichtbij. Het heeft een speciale mod die de terugslag vermindert, waardoor het superstabiel en gemakkelijk te schieten is.
  2. Nisha’s Striker AR (SS-tier, Mythisch): Als je een wapen nodig hebt dat geweldig is voor verschillende afstanden, kijk dan hier naar. Het is als een mix tussen een SMG en een aanvalsgeweer – snel en krachtig.
  3. Diamond Heart’s Enforcer AR (S-tier, Mythisch): Dit geweer heeft een groot magazijn en schiet gestaag, perfect als je goed bent in richten.
  4. Oscar’s Frenzy Auto Shotgun (A-tier, Mythisch): Geweldig voor gevechten van dichtbij, deze shotgun vuurt snel en is heel vergevingsgezind als je een schot mist.
  5. Ranger Pistol (A-tier, Alle Zeldzaamheden): Onderschat dit pistool niet! Vooral de Legendarische versie – het is snel en kan vijanden supersnel neerhalen.

Andere Coole Wapens

b tier wapens fortnite 2023
  • Thunder Burst SMG: Geweldig voor gevechten op middellange afstand, vooral met een scope-mod.
  • Reaper Sniper Rifle: Het enige sluipschuttersgeweer beschikbaar, en het is een beest! Perfect voor schoten op lange afstand.

Statistieken van de Beste Wapens

  • Hyper SMG: Snel schieten met 192 DPS, snel herladen (1,8 seconden), en houdt 30 rondes.
  • Striker AR: Sterk met 243 DPS, duurt iets langer om te herladen (2,88 seconden), en heeft een magazijn van 25 rondes.
  • Frenzy Auto Shotgun: Een goede keuze voor gevechten van dichtbij met 187,5 DPS, langzamere herlaadtijd (4,23 seconden), maar slaat hard toe.

Waarom Deze Wapens?

We hebben deze wapens gekozen omdat ze niet alleen krachtig zijn op zichzelf – ze worden nog beter met de juiste mods. We hebben ze getest en geluisterd naar wat andere spelers zeggen. Of je nu van dichtbij vecht of van een afstand, deze wapens hebben je gedekt.