5 Beste Wapens in Horizon Zero Dawn

In de spannende wereld van Horizon Zero Dawn heb je goede wapens nodig om te overleven. Dit spel speelt zich af in een wereld waar natuur en robots met elkaar botsen. Er zijn veel verschillende wapens die je kunt gebruiken, elk met hun eigen speciale krachten.

Hoe Krijg Je Nieuwe Wapens?

Het krijgen van nieuwe wapens in Horizon Zero Dawn is belangrijk om verder te komen in het spel. In het begin vind je Blauwe Wapens in het gebied Devil’s Thirst. Hoe verder je komt, hoe beter de wapens worden. Paarse Wapens, die nog sterker zijn, vind je bijvoorbeeld in Daytower. De allerbeste wapens krijg je door uitdagingen te voltooien in de Jachtvelden. Elk nieuw gebied en elke nieuwe uitdaging geeft je toegang tot nog coolere wapens.

De 5 Beste Wapens

5. Shadow Tripcaster

shadow tripcaster horizon zero dawn

De Shadow Tripcaster is superhandig voor het zetten van vallen. Je kunt verschillende soorten draden spannen, zoals Explosie, Schok en Vuur. Dit is heel handig om je vijanden te verrassen.

4. Lodge Blast Sling

lodge blast sling horizon zero dawn

Hou je van knallen en explosies? Dan is de Lodge Blast Sling iets voor jou. Dit wapen kan grote schade aanrichten met bommen. Het heeft drie soorten bommen, waaronder bommen die ontploffen als de vijand dichtbij komt.

3. Banuk Powershot Bow

banuk powershot bow horizon zero dawn

De Banuk Powershot Bow, uit de DLC The Frozen Wilds, is perfect voor gevechten van ver weg. Het kan heel hard raken en is heel goed tegen vliegende robots.

2. Lodge War Bow

lodge war bow horizon zero dawn

Deze boog krijg je als je de uitdagingen van de Jachtloges haalt. Het is een speciale boog die heel goed is met elementaire aanvallen, zoals vuur en ijs.

1. Improved Stormslinger

improvied stormslinger horizon zero dawn

De Improved Stormslinger is het allerbeste wapen. Het schiet snel elektrische schoten en is heel sterk. Maar pas op, het kan ook gevaarlijk zijn voor Aloy, de heldin van het spel.

De beste wapens verkrijgen

Om deze wapens te krijgen, moet je door het spel gaan en soms speciale opdrachten doen. Je kunt je wapens nog beter maken met extra’s die je vindt of verdient. Kies de wapens die het beste passen bij hoe jij graag speelt.

Vergeet de Speer en Bogen Niet

Aloy heeft altijd haar speer bij zich, haar hoofdwapen. Je kunt geen nieuwe speer kopen, maar je kunt hem wel beter maken. Er zijn ook heel veel verschillende bogen, elk met hun eigen krachten. Probeer ze allemaal om te zien welke jij het fijnste vindt.

In Horizon Zero Dawn maakt het kiezen van het juiste wapen een groot verschil. Elk wapen heeft iets speciaals. Probeer verschillende wapens uit en ontdek welke het beste werken voor jou.