Nieuwe Ranksysteem van Fortnite Uitgelegd

fortnite rank thumbnail

Fortnite blijft zich voortdurend ontwikkelen en heeft onlangs een nieuw ranksysteem geïntroduceerd om de spelervaring te verbeteren. Dit nieuwe systeem verandert de manier waarop spelers stijgen in de rangen en zich meten met anderen over de hele wereld. In dit artikel zullen we het nieuwe ranksysteem van Fortnite in detail bespreken.

Het nieuwe systeem is ontworpen om spelers meer eerlijke en uitdagende wedstrijden te bieden. Het maakt gebruik van een puntengebaseerd systeem waarin spelers punten verdienen op basis van hun prestaties in elke match. Deze prestaties kunnen variëren van het overleven van andere spelers tot het behalen van overwinningen.

van brons tot kampioen

Elke speler begint in de laagste rank, de Bronzen divisie. Naarmate je meer punten verzamelt, klim je hoger in de divisies en kom je uiteindelijk in de Zilveren, Gouden, Platinum, Diamanten, Meester en uiteindelijk de Kampioen divisie. Elke divisie heeft verschillende niveaus, en je moet een bepaald aantal punten behalen om naar het volgende niveau of divisie te gaan.

ranksysteem fortnite

Het ranksysteem houdt rekening met zowel je individuele prestaties als je prestaties als onderdeel van een team. Dit betekent dat je punten kunt verdienen door zowel solo te spelen als in duo’s of squads. Het moedigt samenwerking en strategisch denken aan, en het beloont spelers die goed kunnen werken in een teamomgeving.

POTJES OP NIVEAU

Een van de belangrijkste kenmerken van het nieuwe ranksysteem van Fortnite is dat het rekening houdt met de vaardigheidsniveaus van de spelers. Spelers worden gematcht met anderen van een vergelijkbaar vaardigheidsniveau, wat zorgt voor een evenwichtige en competitieve speelomgeving. Dit betekent dat als je net begint, je niet meteen tegen de top spelers zult moeten spelen.

Daarnaast is er nu ook een seizoensgebonden rank, wat betekent dat je elke keer als een nieuw seizoen begint opnieuw begint te klimmen. Dit geeft spelers de kans om hun vaardigheden te verbeteren en nieuwe strategieën te ontwikkelen, en het houdt de game fris en spannend.