Wanneer komt Warzone uit voor Mobiel? Datum en Nieuwe Maps

wanneer komt warzone mobiel uit

Kijk je uit naar Call of Duty gevechten onderweg? Je bent niet alleen. Warzone Mobile staat klaar om hoe we spelen te veranderen, door de intense battle royale ervaring naar mobiele apparaten te brengen. Hier is alles wat je moet weten om je voor te bereiden op de lancering.

Globale release datum van Warzone Mobile

Lente 2024 staat op de planning voor de wereldwijde release van Warzone Mobile. Oorspronkelijk bedoeld voor een lancering eind 2023, heeft het ontwikkelteam besloten om het spel nog wat te verbeteren voordat het uitgebracht werd. Specifieke data zijn nog niet bekend, maar de verwachting is hoog, met regionale teasers die wijzen op een spannende volledige release.

Kaarten en modes: Een kijkje binnenin

Warzone Mobile komt met een mooie variatie, met bekende kaarten zoals Verdansk en Rebirth Island vanaf het begin. Met de belofte om meer kaarten toe te voegen, zal het spel bij lancering diverse modes bevatten, waaronder:

  • Battle Royale (Solo, Duo’s, Trio’s, en Viermans)
  • Heropleving (Solo, Duo’s, Trio’s, en Viermans)

Opvallend is dat er ruimte is voor 120 spelers in de lobby’s, waardoor de mobiele versie de spannende actie van de PC- en consoleversies evenaart.

Eerste toegang: Beperkte releases

Voor de wereldwijde lancering was Warzone Mobile al beschikbaar in een beperkte release in Australië, Chili, Zweden en Noorwegen. Deze vroege lanceringen geven een voorproefje en helpen het spel te verfijnen voor de lancering in de lente.

Ontwikkelteam

De ontwikkeling van Warzone Mobile is een samenwerking tussen verschillende bekende studio’s, waaronder Solid State Studios, Digital Legends, Beenox, Activision Shanghai, en Demonware. Dit team belooft een mobiel spel dat de Call of Duty-traditie voortzet.

Cross-progressie: Neem je prestaties overal mee

Een van de leukste kenmerken van Warzone Mobile is de cross-progressie met Warzone en Modern Warfare 3. Dit betekent dat elke vooruitgang of ontgrendeling in deze spellen ook geldt voor Warzone Mobile, wat zorgt voor een vloeiende ervaring over de hele franchise.

De Arsenal Store: Rust jezelf uit zoals jij wilt

De Arsenal Store in Warzone Mobile biedt een manier om wapens, uitrusting en apparatuur te ontgrendelen. Spelers kunnen Arsenal Munten verdienen door te spelen, die dan gebruikt kunnen worden om nieuwe en eerder uitgebrachte items uit het Call of Duty universum te kopen.

Pre-registratie beloningen: Niet missen

preregistratie beloningen warzone mobiel

Door je voor te registreren voor Warzone Mobile zorg je niet alleen dat je als een van de eersten aan de slag kunt bij de lancering, maar ontgrendel je ook exclusieve beloningen naarmate de gemeenschap bepaalde pre-registratie mijlpalen bereikt. Met al meer dan 45 miljoen spelers ingeschreven, is de opwinding groot. Hier is hoe je mee kunt doen en je plek kunt veiligstellen, samen met enkele fantastische beloningen:

  1. Bezoek de officiële Warzone Mobile website: De eerste stap is naar de officiële Warzone Mobile website te gaan. Hier vind je al het laatste nieuws, updates, en de belangrijke pre-registratie link.
  2. Kies je platform: Warzone Mobile zal beschikbaar zijn op Android en iOS platforms. Op de website vind je opties om je voor jouw platform voor te registreren. Klik op de juiste link om verder te gaan.
  3. Voor Android-gebruikers: Als je een Android-gebruiker bent, leidt het klikken op de pre-registratie link je naar de Warzone Mobile pagina op de Google Play Store. Hier kun je op “Pre-registreren” klikken om je aan te melden. Google Play zal je informeren wanneer het spel klaar is om te downloaden.
  4. Voor iOS-gebruikers: iOS-gebruikers worden naar de Warzone Mobile pagina op de App Store geleid. Klik op “Pre-order” om je voor te registreren. Je krijgt een melding van de App Store wanneer Warzone Mobile klaar is voor download.

Multiplayer en meer

Naast de traditionele battle royale, introduceert Warzone Mobile een multiplayer mode voor oefening en plezier, wat nog een laag toevoegt aan de mobiele game-ervaring. Met kaarten zoals Shipment in de selectie, hebben spelers veel om naar uit te kijken.