Hoeveel mensen spelen Palworld in 2024?

Palworld heeft snel de aandacht van veel gamers gekregen. Het combineert monster-verzamelen, overleven en knutselen en lijkt ook een beetje op het spel Valheim. Dit heeft gezorgd voor een superstart: het spel had meer dan 500.000 spelers tegelijk binnen een paar uur na de lancering en verkocht meer dan een miljoen keer in de eerste acht uur. Op Twitch was het spel ook een hit, met meer dan 723.000 uur kijktijd op de eerste dag, waardoor het het meest populaire spel op het platform werd.

Spel, Beschikbaarheid en Wat Mensen Vinden

pal world 1 miljoen spelers in 8 uur

Palworld, gemaakt door Pocketpair, heeft veel te bieden. Je kunt grote gebieden verkennen, vechten en je Pals trainen. Het spel is te spelen op Steam en op Xbox, inclusief Xbox Game Pass voor de console en PC, en kost nu €27, maar dit wordt €30 na 25 januari. Sommige spelers vinden de donkere onderwerpen van het spel een beetje lastig, maar veel mensen praten erover en vinden het interessant.

Problemen en Wat Er Gaat Komen

palworld server problemen

Na de grote start had Palworld wat problemen met de servers door zoveel spelers, maar de makers werken hard om dit op te lossen. Pocketpair gaat ook het spel nog beter maken met nieuwe updates. Dit alles betekent dat Palworld waarschijnlijk nog veel leuker gaat worden.

Conclusie

De start van Palworld was echt geweldig, met een superleuke mix van spelen en spannende verhalen. Er zijn wat probleempjes, zoals met de servers, maar omdat het spel zo populair is op Steam en Twitch, lijkt het erop dat het nog lang een belangrijk spel zal blijven.