D&D komt naar Minecraft in de nieuwe DLC

minecraft dungeons en dragons dlc nieuw spel

Als twee grote games samenkomen, gebeurt er iets magisch. Minecraft, het bekende bouwspel, werkt samen met Dungeons & Dragons (D&D), het beroemde bordspel. Met deze samenwerking krijgen we een heel nieuw spel te zien.

Eindeloze Avonturen Wachten

Minecraft maakt deze DLC samen met Everbloom Games en Wizards of the Coast. Het is niet alleen een nieuw uiterlijk voor personages of de wereld. Spelers krijgen nieuwe manieren om te spelen, zoals D&D’s classes, speciale krachten, en dobbelsteen gevechten.

Er is nog meer! Spelers zullen nieuwe plekken zien en beroemde monsters uit D&D ontmoeten. Er is ook nieuwe muziek die verandert als je op avontuur gaat.

Riccardo Lenzi van Mojang zei: “We wilden de beste delen van D&D, zoals gevechten en ontdekken, in Minecraft stoppen op een manier die fans van beide spellen leuk zouden vinden.”

Een Fris Verhaal voor Spelers

minecraft dungeons en dragons dlc interface

Het verhaal in deze DLC is leuk en diep. Spelers gaan op reis met een gouden draak en beleven veel grappen, uitdagingen en nieuwe vriendschappen.

Lenzi zei ook dat er veel D&D dingen in de DLC zijn, maar het voelt nog steeds als Minecraft. Spelers zullen D&D magie en wezens zien, maar het spel blijft Minecraft.

Creativiteit zonder Grenzen

minecraft dungeons en dragons dlc

Zowel Minecraft als D&D laten spelers hun fantasie gebruiken. Deze DLC brengt deze twee werelden samen voor nog meer plezier. Spelers kunnen alles gebruiken om nieuwe verhalen en avonturen te maken.

Lenzi zei dat het team van Wizards of the Coast hen vertelde deze DLC te zien als een speelplaats. Ze wilden dat ze plezier hadden en nieuwe dingen probeerden, net als in Minecraft.

Ben je enthousiast? Deze speciale Minecraft en D&D DLC is vanaf 26 september beschikbaar op de Minecraft Markt. Als je van beide spellen houdt, wil je dit niet missen!