Animal Crossing komt naar de wereld van LEGO

lego vogel zelfgemaakt kidspc.nl

Goed nieuws voor alle fans van LEGO en videospelletjes! LEGO gaat samenwerken met een heel leuk spel van Nintendo, genaamd Animal Crossing. Hierbij worden twee leuke speelwerelden gecombineerd tot één superleuk avontuur dat je zelf kunt bouwen!

LEGO Laat een Digitale Wereld Echt Worden

Er waren al een poosje geruchten, maar nu is het officieel: er komen LEGO sets van Animal Crossing. Fans van het spel kunnen straks hun eigen eilanden en bekende plekken nabouwen met LEGO steentjes. En natuurlijk de bekende bewoners van het spel, zoals Isabel en Tom Nook, mogen niet ontbreken.

Nintendo UK liet op Twitter een klein filmpje zien waarin we al een paar LEGO figuurtjes uit Animal Crossing kunnen zien.

Wat Kunnen We Verwachten?

Er is nog niet veel bekend over de nieuwe LEGO-sets, maar iedereen is al heel enthousiast. Veel mensen vinden Animal Crossing een heel leuk spel omdat het gezellig en creatief is. Je kunt er je eigen dorpje bouwen en dat past natuurlijk perfect bij LEGO.

We weten nog niet precies wanneer de nieuwe sets komen, maar misschien wel in 2024. Er zijn al wat nummers van de sets waar mensen over praten:

  • 77046
  • 77047
  • 77048
  • 77049
  • 77050

In het filmpje zagen we al een paar bekende gezichten, zoals Rosie, Bunnie, Marshall, Kappa, Fauna, Julian, Isabelle en Tom Nook.

Elementen uit Animal Crossing

animal crossing gemaakt in lego

In het spel Animal Crossing ga je vissen, fruit verzamelen en spulletjes verkopen om geld te verdienen en je huisje mooier te maken. Tom Nook helpt je hierbij, maar je moet hem ook terugbetalen. Een avontuur dat straks misschien ook in de LEGO wereld kan.

Voor fans van Animal Crossing is dit natuurlijk superleuk nieuws! Misschien komen er wel nieuwe dorpelingen in de LEGO-sets die we nog niet kennen uit het spel.

Let op: De informatie in dit verhaal is een mix van echte info en geruchten van fans. We moeten nog even wachten op alle echte details van de nieuwe LEGO Animal Crossing sets.