Sword Race Roblox Codes Maart 2023

Roblox is een enorm populair spelplatform dat een breed scala aan spellen aanbiedt aan spelers over de hele wereld. Een van de spannendste spellen op het platform is Sword Race, dat onlangs een aantal nieuwe codes heeft geïntroduceerd die spelers hebben laten gonzen van opwinding. In dit artikel gaan we dieper in op de nieuwe codes in Sword Race en wat ze betekenen voor spelers.

Sword Race is een spel waarin spelers rennen, springen en vechten door verschillende levels terwijl ze munten en power-ups verzamelen. Het spel draait om snelheid en behendigheid, en spelers moeten snel zijn als ze het einde willen halen. Met de nieuwe codes die zijn geïntroduceerd, hebben spelers nu nog meer manieren om hun spelervaring te verbeteren.

De eerste nieuwe code is “update”, die spelers 2000 munten geeft om in het spel uit te geven. Dit lijkt misschien niet veel, maar het kan ver gaan in Sword Race, waar elke munt telt. Met deze extra munten kunnen spelers nieuwe zwaarden, pantsers en power-ups kopen waarmee ze met meer gemak door de uitdagingen van het spel kunnen navigeren.

De tweede code is “like5000”, waarmee spelers 2.500 munten krijgen. De derde code is “like500”, met deze code krijg je een schattige pet die achteraan je loopt terwijl je speelt.

Kortom, de nieuwe codes in Sword Race brengen een nieuw niveau van spanning in een toch al spannend spel. Met deze codes kunnen spelers hun spelervaring verbeteren en hun prestaties naar een hoger niveau tillen. Of ze nu op zoek zijn naar extra munten, een krachtig zwaard of bliksemsnelle snelheid, deze codes bieden voor elk wat wils. Dus als je een fan bent van Sword Race, bekijk dan zeker deze nieuwe codes en til je spelervaring naar een hoger niveau.

Code Claimen

Aan de rechterkant van het spelscherm staat er een blauwe knop met een gouden blok erin genaamd “Code”. Klik op deze knop om je code in te kunnen vullen

roblox sword race enter code screen

In het onderstaande overzicht staan alle actieve codes voor Roblox Sword Race in Maart 2023.

CodeBeloning
like50002.500 Munten
like500Gratis pet
update42.000 Munten
winterGratis munten boost
welcome2.000 Munten