Roblox Fly Race Nieuwe Codes in December 2023

In de onderstaande lijst staan de codes die actief zijn op Fly Race in December 2023:

ROBLOX Fly Race Codes December 2023

  • Happy2023 – Gebruik deze code voor een gratis prijs!
  • Twitter 5K— Gebruik deze code om 1 miljoen trofeeën te krijgen.

Roblox-codes zijn hoofdlettergevoelig – dat betekent dat je ze precies moet toevoegen zoals in dit artikel staat, met overeenkomende cijfers, hoofdletters en spaties.

Wat kan je doen in het spel Fly Race

Roblox Fly Race Thumbnail

Roblox Fly Race is een nieuw Roblox spel dat de spanning van het racen combineert met het plezier van het verzamelen van huisdieren. Het spel is perfect voor spelers die genieten van idle games waarin ze vooruitgang kunnen boeken in het spel zonder actief te spelen. Roblox Fly Race is een idle race en huisdier collectie spel dat een unieke spelervaring voor spelers biedt.

Het idle aspect van Roblox Fly Race voegt een andere dimensie toe aan het spel. Spelers kunnen vooruitgang boeken in het spel, zelfs als ze niet actief aan het spelen zijn. Het spel blijft huisdieren en beloningen voor de speler verzamelen, waardoor ze verder komen in het spel zonder veel moeite te doen.

Het aspect van het verzamelen van huisdieren in Roblox Fly Race is ook uniek. Spelers kunnen verschillende soorten huisdieren verzamelen, waaronder vlinders, bijen, lieveheersbeestjes, en meer. Deze huisdieren kunnen verschillende voordelen bieden tijdens de race, zoals snelheidsverhogingen. Spelers kunnen ook hun huisdieren in level verhogen, waardoor ze krachtiger en effectiever worden tijdens de race.

Codes activeren in Roblox Fly Race

In Roblox Fly Race kunnen de codes geactiveerd worden door op het Twitter icoontje te klikken aan de linkerkant van het scherm.

roblox fly race twitter icoon

Op de onderstaande plaatjes worden de schermen weergeven waarin de codes ingevuld kunnen worden:

roblox fly race codes activeren